Volkan Demirel Takıma Dokundu

ANA SAYFAHABERLER → Volkan Demirel Takıma Dokundu

Volkan Demirel Takıma Dokundu

Volkan Demirel Takıma Dokundu

Süper Lig’de bu sezonki ilk galibiyetini 8’inci haftada Demir Grup Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek alan Atakaş Hatayspor’da yeni teknik direktör Volkan Demirel’in etkisi kısa sürede hissedilmeye başladı.

Geçtiğimiz sezonu Ömer Erdoğan ile tamamlamasının ardından yeni sezona Serkan Özbalta yönetiminde başlayan Atakaş Hatayspor, istediği sonuçları elde edememişti.

Atakaş Hatayspor, Serkan Özbalta ile birlikte Süper Lig 2022/23 Sezonu’nda çıktığı 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

Süper Lig’in 7’nci haftasında Yukatel Kayserispor’a evinde 4-0 mağlup olan Hatay temsilcisinde yönetim değişim kararı verdi. Bu doğrultuda göreve, son olarak VavaCars Fatih Karagümrük’te çalışan Volkan Demirel getirildi.

“Yeni Bir Sayfa Açtık”

Sivasspor evinde kaybetti

Geçtiğimiz günlerde Atakaş Hatayspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, Volkan Demirel’in takıma olan etkisinden bahsetti:

“Allah'a şükürler olsun gerçekten 6 maçtan sonra 1 puanla girdiğimiz geçen haftada Volkan Demirel ve ekibinin takıma dokunuşlarını hissettik. Futbolcuların reaksiyonunu da görmüş olduk. 41. dakikadan sonra 10 kişi kalan takımımız, puana inanılmaz ihtiyacı olan, Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden Sivas'tan 3 puan almanın mutluluğunu sağ olsunlar bize yaşattılar.”

“Hedefimiz İlk 10”

Mustafa Özat, Volkan Demirel’in gelişiyle yükselişe geçmesini bekledikleri takımlarından beklentilerini de dile getirdi. Ligde alışık olmadıkları bir pozisyonda bulunduklarını belirten Atakaş Hatayspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü, buna rağmen sezon başı hedeflerinin değişmediğini vurguladı:

“Sezon başında ilk 10 dediysek bugün de ilk 10'u değerlendiriyoruz. Başlangıç güzel olmadı, sonuç güzel olsun. Başlangıçlar çok çabuk unutulur yeter ki bu hafta geçen haftaki gibi başarımız devam etsin. Korku dolu tünelden çıkarak Hatayspor'un son 2 yıldaki layık olduğu puan sıralamasındaki yerine dönmesini sağlayıp oradan ufuklara bakmak istiyoruz.”