Kasımpaşa 3 Puanı Tek Golle Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa 3 Puanı Tek Golle Aldı

Kasımpaşa 3 Puanı Tek Golle Aldı

Kasımpaşa 3 Puanı Tek Golle Aldı

Kasımpaşa ve Gaziantep FK, Süper Lig’in 8’inci hafta mücadelesinde İstanbul Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Süper Lig puan tablosunda birbirlerini yakından takip eden iki takımdan kazanan ev sahibi Kasımpaşa oldu.

Lacivert beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü dakika 57’de, son 2 haftanın golcüsü Bahoken’in asistinde Bersant Selina kaydetti.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 8 hafta sonunda 12’ye çıkartırken, Gaziantep FK 11 puanda kaldı.

Necati Erkmen Oyundan Memnun

Kasımpaşa’da maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, karşılaşmanın kendileri açısından iyi geçtiğini ifade etti.

Necati Erkmen, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sahada mücadele eden oyuncu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Rakibimiz ligin iyi ekiplerinden, iyi savunma yapan ve etkili oyuncularıyla kontra atağa çıkan bir takım. Biz bunun çalışmasını daha önce yapmıştık. Oyuna iyi başladık. Zaman zaman pozisyonlara girerek oyunu domine ettik. İkinci yarıda golü bulduk. Takım savunmamızın iyi olduğu pozisyonlarda çok net pozisyonlar vermedik. Yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. 3 puanı aldık, bizim için sevindirici olan 3 puanların devam etmesi.”

Erol Bulut İsteğe Vurgu Yaptı

Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olarak Süper Lig’de son 4 haftayı galibiyet alamadan tamamlayan Gaziantep FK’da teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda bireysel hatalara dikkat çekti.

Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında: "Kendi aramızda oturup konuşup çözmeye çalışacağız. Bugün galibiyet almak için sahaya çıkmıştık. Galatasaray maçında iyi oynamıştık ama 10 kişiye kaybettik. Ümraniyespor maçında 1-0 öndeyken son dakikada rakip penaltı kazandı. Trabzonspor maçını konuşmaya gerek bile yok, herkes neyin ne olduğunu gördü. Geçen sene de aynısı olmuştu. Bugün buraya 3 puan almak için çıktık. Ama bazen takım istenileni tam olarak veremiyor. Baskı iyi kurmadığınızda, rakipten uzak kaldığınızda moral olarak da düşmüş oluyorsunuz. 4 hafta iyi gittik, 10 puan aldık ama sonrasındaki süreçte neden böyle oldu, bunu futbolcularla oturup konuşmamız lazım." dedi.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Kasımpaşa sahasında tek golle kazandı

Kasımpaşa’nın Gaziantep FK’yı 1-0 yendiği mücadelede fark yaratan isimlerin başında Cedric Bahoken geldi.

Takımının Galatasaray ve Hangi Kredi Ümraniyespor ile oynadığı karşılaşmalarda da fileleri sarsan Bahoken, bu kez skora asist yaparak katkı verdi.

Bahoken’in bu performansına sağ kanatta bek pozisyonunda oynayan Ben Ouanes ve maçtaki tek golün sahibi Celina da ayak uydurdu.

Öte yandan Gaziantep FK’da ise Alexandru Maxim ve Kitsiou’nun performansları galibiyete yeterli olmadı.