Beşiktaş Ersin Destanoğlu İle Sözleşme Uzattı

ANA SAYFAHABERLER → Beşiktaş Ersin Destanoğlu İle Sözleşme Uzattı

Beşiktaş Ersin Destanoğlu İle Sözleşme Uzattı

Beşiktaş Ersin Destanoğlu İle Sözleşme Uzattı

Süper Lig’in 8’inci haftasında Pazar günü (yarın) Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi konuk etmeye hazırlanan Beşiktaş, milli kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme görüşmelerini sonuçlandırdı.

Sezon başından beri süren görüşmelerde iki taraf, yeni sözleşme imzalamak konusunda anlaşmaya vardı.

İmzanın ardından Beşiktaş, resmi açıklamayla anlaşmayı duyurdu.

Beşiktaş’tan Resmi Açıklama

Beşiktaş’tan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz; Futbol Akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı.”

Beşiktaş’ın Altyapısından Yetişti

Derbide gözler kalecilerde

1 Ocak 2001 doğumlu Ersin Destanoğlu, Beşiktaş’ın altyapısından yetişti.

A takım formasını ilk olarak 2019/2020 sezonunda giyen başarılı kaleci, sahip olduğu büyük potansiyelle dikkat çekmişti.

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş formasıyla ilk lig maçına 2019/2020 Sezonu’nun 27’nci haftasında Antalyaspor karşısında çıkmıştı.

Geride kalan süre zarfında A takımla 91 maça çıkan genç kaleci, bu maçlarda 30 kez kalesini gole kapatırken yenilen 109 gole ise engel olamadı.

Ersin Destanoğlu aynı zamanda Türk milli takımının alt yaş kategorilerinde de görev aldı. Buna karşın 21 yaşındaki kaleci henüz Türkiye A Milli Futbol Takımı ile resmi maça çıkamadı.