Volkan Demirel: “Bir Kadehten Kimse Sarhoş Olmaz”

ANA SAYFAHABERLER → Volkan Demirel: “Bir Kadehten Kimse Sarhoş Olmaz”

Volkan Demirel: “Bir Kadehten Kimse Sarhoş Olmaz”

Volkan Demirel: “Bir Kadehten Kimse Sarhoş Olmaz”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Tivibu Spor’a açıklamalarda bulundu.

Takımının ligdeki durumunu değerlendiren Demirel, yabancı kuralı hakkında da fikirlerini dile getirdi. En büyük hayalinin milli takımı çalıştırmak olduğunu söyleyen çalıştırıcı, oyuncularına karşı hiçbir dayatmasının olmadığını belirtti.

“Geriden Oyun Kurma Modası Var”

Geriden oyun kurma planının bu sıralar çok fazla ekip tarafından kullanıldığını belirten Volkan Demirel, “Popülist bir geriden oyun kurma modası var. Eğer ben geriden oyun kurup çok gol yiyorsam bunu tercih etmem. Bu kadronun yapısına bağlı bir oyun.” dedi.

Futbolda sistemin çok önemli olduğunu ve takımda bir sistem oturtarak daha iyi noktalara gelmek istediklerini söyleyen Demirel, “Kendi sistemimizi oturttuktan sonra takımı yukarı taşıyacağımızı biliyorduk. Transfer dönemi ile beraber ikinci yarıda daha iyi bir Hatayspor izleteceğiz. Şimdilik kazanma odaklı oynuyoruz ama bunu sistemsel bir oyuna dönüştürmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kimseye Hiçbir Şeyi Dayatmıyorum”

Volkan Demirel yabancı kuralına karşı olduğunu da belirtti. Bu kuralın sayılarla kısıtlanmaması gerektiğini dile getiren Demirel, “Yabancı sayısının serbest bırakılması gerektiğini düşünüyorum. Sayılarla kısıtlamak yerine, herkesin ayağını yorganına göre uzatması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ilımlı bir çalıştırıcı olduğundan ve oyuncularını sıkmadığından bahseden Volkan Demirel oyuncularına bir dayatma yapmadığını sözlerine ekledi. Genç çalıştırıcı, ““Futbolcu Volkan olarak şu anki halimle çalışmak isterdim. Kimseye hiçbir şeyi dayatmıyorum. Oyuncu normal hayatında bir kadeh birasını veya şarabını içebiliyorsa benim kampımda da içebilir. Bir kadehten kimse sarhoş olmaz.” diyerek oyuncularına sunduğu özgürlük alanının altını çizdi.

“En Büyük Hayalim Milli Takım’ı Çalıştırmak”

Volkan Demirel en büyük hedefinin Türkiye Milli Futbol Takımı’nı çalıştırmak olduğunu söyledi. Demirel, “En büyük hayalim A Milli Takım'ı çalıştırmak. Allah o günleri bize gösterirse, Türkiye’yi nasıl temsil edeceğimizi herkes görür.” ifadelerini kullanarak bu göreve karşı olan isteğini dile getirdi.