Victor Nelsson: "Galatasaray’da Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

ANA SAYFAHABERLER → Victor Nelsson: "Galatasaray’da Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

Victor Nelsson: "Galatasaray’da Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum"

Victor Nelsson:

Galatasaray’ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, takımın Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ülkesi Danimarka’nın FIFA Dünya Kupası’ndaki performansını değerlendiren Victor Nelsson, Galatasaray ile ilgili hedeflerinden ve takım içindeki atmosferden bahsetti.

"Takım Olarak İyi Savunma Yapıyoruz"

Takım olarak çok iyi ve tecrübeli bir kadroya sahip olduklarından bahseden Nelsson, “Çok iyi oyuncularımız var. Hepsi savunmada bize yardımcı olmaya çalışıyor. Özellikle Torreira bu sezon savunmaya çok yardımcı oluyor. Takım halinde daha iyi savunma yapıyoruz. Savunma takımla alakalı bir durum. Marcao gitti,  Abdülkerim geldi olayı değil. Takımca savunma yapıyoruz.” diyerek takımın savunma konusunda birbirine olan desteğini belirtti.

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını ve kendi oyunlarına odaklandıklarını dile getiren Nelsson, “Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Diğer takımların yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Tecrübeli bir takımız. Daha az gol yiyoruz bu yüzden de daha az gol atarak maç kazanma şansımız oluyor.” şeklinde konuştu.

"Icardi Çok Kaliteli Bir Oyuncu"

Nelsson, Mauro Icardi özelinde de yorum yaptı. Icardi için övgü dolu sözler söyleyen Nelsson, “Icardi iyi bir oyuncu. Bence hem takım arkadaşlarımız hem de taraftarlarımız onun bu takımda olmasından dolayı çok mutludur. O çok kaliteli bir oyuncu.” ifadelerini kullanarak Icardi’nin iyi bir oyuncu olduğunun altını çizdi.

Victor Nelsson takım içindeki iletişim ve dayanışma konularına da değindi. Takımda birçok genç ve yetenekli futbolcu olduğundan bahseden Nelsson, “Takımda gerçekten yetenekli futbolcular var. Mete, Emin bunlardan birkaçı. Bazen dil aramızdaki iletişime engel olabiliyor ama hem biz onlarla konuşuyoruz hem onlar gelip bize soruyorlar. Kendilerini geliştirmeye açık oyuncular. Ben de yapabildiğim ölçüde onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.” dedi.

"Gruptan Çıkarız Diye Düşünüyordum"

Victor Nelsson ülkesi Danimarka ila Katar 2022 FIFA Dünya Kupası D Grubu’nda mücadele etti. Grubu son sırada tamamladıkları için üzgün olduklarını dile getiren Nelsson, sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını ve artık tek odağının Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. Victor Nelsson, “Danimarka milli takımı olarak istediğimiz yere gelemedik. Gruptan çıkarız diye düşünüyordum. İyi oynadım ama sonuç olarak tabii ki hayal kırıklığı yaşıyoruz. Artık Galatasaray’a odaklandım. Transferi düşünmüyorum. Şampiyonluk yaşamak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Fransa’ya karşı 2-1 mağlup oldukları maçın sonunda bazı Fransız oyuncularla konuştuğunu belirten Nelsson, “Fransa maçı sonrası bazı oyuncularla konuşma şansım oldu. Performansımdan dolayı ve beni tebrik edip sezonun kalan kısmında başarılar dilediler.” dedi.