Valencia Yine Attı, Grup Liderliği Son Maça Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Valencia Yine Attı, Grup Liderliği Son Maça Kaldı

Valencia Yine Attı, Grup Liderliği Son Maça Kaldı

Valencia Yine Attı, Grup Liderliği Son Maça Kaldı

FIFA Dünya Kupası’nda günün üçüncü karşılaşması Ekvador ile Hollanda arasında oynandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Hollanda, henüz 6.dakikada Cody Gakpo’nun golü ile öne geçti.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Ekvador, 49’da Enner Valencia’nın kaydettiği golle skoru eşitledi. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı.

İki takım da puanını 4’e yükseltirken, son maçlar öncesi Ekvador ve Hollanda’nın yanı sıra 3 puanlı Senegal’in de grup liderliği şansı bulunuyor.

Ekvador ile Senegal’i, Katar ile Hollanda’yı karşı karşıya getirecek A Grubu’nun son maçları 29 Kasım’da oynanacak.

“Fenerbahçe’ye Selamlarımı Gönderiyorum”

Hollanda ile Ekvador berabere kaldı

Karşılaşma sonrasında Ekvador kaptanı Enner Valencia açıklamalarda bulundu.

2 gol atan Valencia, “Milli takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Uzun süredir birlikte oynuyoruz. Ekvador'dan buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Fenerbahçe'ye çok selamlarımı gönderiyorum, desteklediğiniz için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

“Sahip Olduğumuz Kaliteyi Gösteremedik”

Maçın ardından Hollandalı Wout Weghorst oyunu değerlendirdi.

Weghorst, "Bu akşam şunu gördük. Bazı şeyleri değiştirmemiz ve çok daha iyi yapmamız gerekiyor. Sahip olduğumuz kaliteyi gösteremedik." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada her iki takım adına da gol sahipleri öne çıktı.

Portakalların golünü kaydeden Cody Gakpo, Memphis Depay’ın ardından Hollanda formasıyla Dünya Kupası'nda çıktığı ilk iki maçta da gol atan ikinci oyuncu oldu.

Ülkesi Ekvador’un Dünya Kupalarında kaydettiği son 6 golü atan Enner Valencia, turnuva tarihinde bunu başaran dördüncü futbolcu oldu.