Ümraniyespor Trabzon’da Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Ümraniyespor Trabzon’da Kazandı

Ümraniyespor Trabzon’da Kazandı

Ümraniyespor Trabzon’da Kazandı

Spor Toto Süper Lig’de 23.hafta Medical Park Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor - HangiKredi Ümraniyespor maçıyla devam etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken gol perdesini konuk ekip açtı. Jesse Sekidika, 51.dakikada HangiKredi Ümraniyespor kariyerinin ilk golünü kaydederek takımını öne geçirdi.

Umut Nayir ise 65’te farkı ikiye çıkaran golü atan isim oldu. Trabzonspor maçın 83.dakikasında Yusuf Yazıcı ile umutlansa da geri kalan sürede beraberliği bulamadı.

Maçı 2-1 kazanan HangiKredi Ümraniyespor, bu sezonki 4.galibiyetini aldı ve puanını 18’e yükseltti. Trabzonspor ise 38 puanda kaldı.

“Taraftarımızdan Özür Diliyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında üzücü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, "Evimizde kaybetmek çok üzdü. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Üzgünüz. Bundan sonraki süreci daha sağlıklı nasıl götürebiliriz ona bakacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan maç sırasındaki tepkilere de dikkat çeken Abdullah Avcı, "Protesto bu oyunun içinde var. Transfere bile ihtiyacımız yok, taraftara ihtiyacımız var dedim. Oyunun içinde bu var. Maç bittikten sonra yapılması daha doğru." dedi.

“Anlamlı Bir Galibiyet Aldık”

Maçın ardından konuşan HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, takımını kutladı.

"36 maçtır sahasında kaybetmeyen Trabzonspor’a karşı maçı kazanan takımımızı yürekten kutluyorum. Bulunduğumuz konum itibariyle her puana ihtiyacımız olan bir konumdayız. Anlamlı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Takım olarak ligin sonundayız ama oyuncularım ve ben camiamızla direnmeye ve ligde kalmaya çalışacağız."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Konuk takımın maçtaki ikinci golünü kaydeden Umut Nayir, bu sezon ligdeki gol sayısını 11’e yükseltti.

Geçtiğimiz sezon da Trabzonspor deplasmanında gol atan Umut Nayir, kariyerinde ilk kez bir deplasmanda üst üste iki sezon gol atmış oldu. 

Ayrıca bu sonuçla birlikte Trabzonspor'un sahasındaki 36 maçlık namağlup serisi sona ermiş oldu.