Ümraniyespor Kayserispor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Ümraniyespor Kayserispor Maç Önü Notları

Ümraniyespor Kayserispor Maç Önü Notları

Ümraniyespor Kayserispor Maç Önü Notları

HangiKredi Ümraniyespor ve Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 9’uncu hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saatler 14:30’u gösterdiğinde başlayacak bu karşılaşmada hakem Burak Şeker düdük çalacak.

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, sakatlıkları süren Serkan Kırıntılı ve Antonio Mrsic’in Yukatel Kayserispor maçında oynayıp oynamayacaklarına maç saatinde karar verecek.

Öte yandan Yukatel Kayserispor’da ise Çağdaş Atan, Ali Karimi’nin durumunu yakından takip edecek. Ali Karimi’nin dışında sakatlığı devam eden Arif Kocaman ise İstanbul deplasmanında sahada olmayacak.

Ümraniyespor’un Henüz Galibiyeti Yok

Kasımpaşa deplasmanda Ümraniyespor'u 2-1 yendi

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de göstermiş olduğu performansla tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan HangiKredi Ümraniyespor, Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamadı.

Geride kalan 8 haftalık süreçte Demir Grup Sivasspor ile birlikte ligde galibiyeti olmayan 2 takımdan biri konumundaki HangiKredi Ümraniyespor, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlikle yalnızca 2 puan toplayabildi.

Bu sonuçların ardından Süper Lig puan tablosunun son sırasında yer alan takım, aynı zamanda ligin en çok mağlubiyet alan takımı da oldu.

Teknik direktör Recep Uçar’ın öğrencileri şu ana kadar yalnızca Fenerbahçe ve Gaziantep FK’dan puan alabildiler.

Kayserispor Serisini Geçen Hafta Noktaladı

Yaz transfer döneminde kulübün içinde bulunduğu durum sebebiyle transfer yapamayan Yukatel Kayserispor, buna karşın teknik direktör Çağdaş Atan ile ligde başarılı sonuçlar aldı.

Süper Lig’in 9’uncu haftasına girilirken 8 maçta aldığı 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle puan tablosunun 8’inci sırasında bulunan sarı kırmızılı takım, Kasımpaşa ile birlikte Süper Lig’de şu ana kadar beraberlik almayan iki takımdan biri oldu.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’u sahasında ağırlayan Kayseri ekibi, Karadeniz temsilcisi karşısına 2 maçlık galibiyet serisiyle çıkmıştı. Buna karşın Trabzonspor maçtan 2-1 galibiyetle ayrılınca Yukatel Kayserispor’un da bu serisi sona erdi.

Karşılaşma Öncesi Öne Çıkan Oyuncular

Tarihte ilk kez karşı karşıya gelecek HangiKredi Ümraniyespor ve Yukatel Kayserispor arasındaki 9’uncu hafta mücadelesi öncesi iki takımda da dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Buna göre HangiKredi Ümraniyespor’da Allyson dos Santos, bu sezon henüz galibiyeti olmayan takımının kalesinde çok az gol görmesinde savunmadaki performansıyla kilit rol oynuyor.

Öte yandan Yukatel Kayserispor’da ise bu sezon takımı adına 3 gol atan Mario Gavranovic ve kaleci Bilal Bayazit’in performansları öne çıkıyor.