Ümraniyespor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Ümraniyespor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

Ümraniyespor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

 Ümraniyespor-Fatih Karagümrük Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında 22 Ekim Cumartesi gününün ilk karşılaşmasında iki İstanbul takımı karşı karşıya geliyor.

Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Maçı Mert Güzenge yönetecek.

HangiKredi Ümraniyespor’da Serkan Kırıntılı sakatlığı, Isaac Sackey ve Tomislav Glumac ise kart cezaları sebebiyle görev yapamayacak.

VavaCars Fatih Karagümrük’te ise Matteo Ricci ve Efe Tatlı'nın sakatlıkları bulunurken Ebrima Colley’in durumu maç saatinde belli olacak.

Ümraniyespor İlk Galibiyetini Arıyor

Ümraniyespor-Kayserispor maçında beraberlik

Süper Lig’in tek galibiyetsiz takımı olan HangiKredi Ümraniyespor 9 maçta topladığı 3 puanla ligde son sırada yer alıyor.

HangiKredi Ümraniyespor eğer bu maçı da kazanamazsa, Süper Lig’de 2015/16 sezonunda Sivasspor’dan sonra ilk 10 haftada galibiyet alamayan ilk takım olacak.

Ümraniyespor, bu sezon ligde oynadığı hiçbir maçta ilk golü atamayan tek takım olarak göze çarpıyor.

Recep Uçar’ın takımı, bu sezon ligde kaybettiği tüm maçları tek farkla kaybetti.

Ümraniye ekibinde hedef bu sezonki ilk galibiyetini alıp bu maçla beraber çıkış yakalamak olacak.

Karagümrük Geçen Haftaki Oyununu Korumak İstiyor

Andrea Pirlo önderliğinde ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen VavaCars Fatih Karagümrük, 9 maçta 9 puan topladı ve 14.sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta iç sahada Atakaş Hatayspor’u oyun üstünlüğünü de alarak 3-0 mağlup eden Karagümrük, bu hafta da etkili futbolunu devam ettirmeyi hedefleyecek.

Ancak VavaCars Fatih Karagümrük bu sezon ligde deplasmanda galip gelemedi. (2B,2M) Pirlo ve ekibi bu karşılaşmada bu istatistiği bozmaya çalışacak.

Dikkat Çekenler

Bu karşılaşma Ümraniyespor ve Fatih Karagümrük arasındaki ilk Süper Lig maçı olacak.

Karagümrük’te 6 asistle ligde en fazla asist yapan futbolcu olan Caner Erkin, bu maçta da taraftarını ortalarıyla heyecanlandıracak.

Bir diğer Karagümrüklü Mbaye Diagne ise Süper lig’de şu ana kadar rakip olduğu 7 İstanbul takımının 6’sına gol attı. Ümraniyespor’a karşı ilk defa sahaya çıkacak olan Senegalli santrafor, bu sayıyı 7’ye çıkarmak istiyor.