Ümraniyespor’dan Giresun Deplasmanında Kirtik 3 Puan

ANA SAYFAHABERLER → Ümraniyespor’dan Giresun Deplasmanında Kirtik 3 Puan

Ümraniyespor’dan Giresun Deplasmanında Kirtik 3 Puan

Ümraniyespor’dan Giresun Deplasmanında Kirtik 3 Puan

Spor Toto Süper Lig’in 18.haftasında Bitexen Giresunspor, evinde HangiKredi Ümraniyespor’u ağırladı.

Uzun süre golsüz olarak devam eden maçta 83.dakikada sahneye çıkan Antonio Mrsic, HangiKredi Ümraniyespor’u galibiyete taşıdı.

Bu galibiyetin ardından HangiKredi Ümraniyespor puanını 14’e yükseltirken Bitexen Giresunspor ise 19 puanda kaldı.

"Ligin İkinci Yarısı Adına Çok Değerli 3 Puan"

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, karşılaşma sonunda aldıkları 3 puanın değerine değindi.

Recep Uçar, “Sezon başından beri biz oynadığımız oyunları puan olarak karşılığını alamayan bir ekiptik. Bugün de bunun karşılığını aldık. Bizim için buradan alınan 3 puan çok değerli. Bundan sonraki süreçte İstanbulspor maçımız var. Sonrasında ligin ikinci yarısı adına çok çok değerli 3 puan. Bundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok sevdiğim Hakan hoca ve ekibine, Giresunspor camiasına bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Bizim İçin Büyük Bir Avantaj Olacaktı”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşma sonunda kazanamadıkları için mutsuz olduğunu söyledi.

Hakan Keleş, “İçeride kazanmak istiyorduk. Bizim için büyük bir avantaj olacaktı. Kaybettik, üzgünüz. Oyuna bakacak olursak istatistiksel olarak üstün olmamıza rağmen rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Ama biz de ilk yarıda çok fazla pozisyona giremedik. Ama ikinci yarı geriye düştükten sonra yakaladığımız pozisyonlar vardı. Onları değerlendiremedik. Bizim için iyi olması ama yenseydik avantaj elde edecektik. İlerisi adına iyi olacaktı. Devre arasına bir maç kaldı. Puan baremimizi yakalayacaktık.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

HangiKredi Ümraniyespor adına golü atan Antonio Mrsic, 64.dakikada oyuna dahil olduktan sonra 83’te skoru değiştirdi. Mrsic, bu sezon yalnızca 7 maça ilk 11’de başlamasına rağmen 6 gole ulaştı.