Ümraniyespor-Alanyaspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Ümraniyespor-Alanyaspor Maç Önü Notları

Ümraniyespor-Alanyaspor Maç Önü Notları

Ümraniyespor-Alanyaspor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftası 4 Kasım Cuma günü başlıyor. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda HangiKredi Ümraniyespor ve Corendon Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

HangiKredi Ümraniyespor’da Serkan Kırıntılı sakat durumda yer alırken Onur Ayık’ın karşılaşmada görev alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.

Corendon Alanyaspor’da ise Efkan Bekiroğlu, sakatlığı sebebiyle maçta görev alamayacak.

Ümraniyespor İlk Galibiyetini Arıyor

Spor Toto Süper Lig’in henüz galibiyetle tanışamamış tek takımı olarak son sırada yer alan HangiKredi Ümraniyespor, 12.maçında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Recep Uçar’ın çalıştırdığı Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından 5-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Ümraniyespor, ligde oynadığı her maçta gol yiyen tek takım konumunda bulunuyor. İstanbul temsilcisi 11 maçta kalesinde 21 gol gördü.

Süper Lig tarihinde bir sezondaki ilk galibiyetini almak için en uzun süre bekleyen ikinci takım konumunda yer alan HangiKredi Ümraniyespor, (2004/05 Akçaabat Sebatspor, 14.hafta) bu kötü seriyi bu hafta kendi taraftarı önünde sonlandırmayı amaçlıyor

Alanyaspor Formda

Ligde 16 puanla 9.sırada yer alan Corendon Alanyaspor, bu sezonki en iyi formunu yaşıyor.

Son üç haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Francesco Farioli’nin ekibi, bu 3 maçta toplam 7 gol kaydetti.

Geçtiğimiz hafta iç sahada Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup eden Alanyaspor, bu sezon üst üste iki galibiyet alamadı.

3 puan hedefiyle sahaya çıkacak teknik direktör Farioli’nin İstanbul takımlarına karşı Alanyaspor’un başındaki performansı çok parlak değil. İtalyan çalıştırıcı İstanbul temsilcilerine karşı oynadığı 12 maçta sadece 2 galibiyet alabildi.

Dikkat Çekenler

Karşılaşma öncesi ev sahibi HangiKredi Ümraniyespor’da Umut Nayir, takımının iç sahada attığı 4 golün 2’sini kaydetmesiyle dikkat çekiyor.

Konuk Corendon Alanyaspor’da ise sağ bek Jure Balkovec, son 5 maçta kaydettiği 3 golle takımının formunda önemli pay sahibi oldu.

Öte yandan Ahmed Hassan son 3 maçta 2 gol ve 1 asist yaparak üst üste 3 karşılaşmada skora direkt etki etti. Mısırlı forvet bu akşam da Alanyaspor’un önemli bir gol umudu olacak.