Turnuvalarla Rekabetin Tavan Yaptığı Petrol Ofisi Sosyal Lig

ANA SAYFAHABERLER → Turnuvalarla Rekabetin Tavan Yaptığı Petrol Ofisi Sosyal Lig

Turnuvalarla Rekabetin Tavan Yaptığı Petrol Ofisi Sosyal Lig

Turnuvalarla Rekabetin Tavan Yaptığı Petrol Ofisi Sosyal Lig

Futbol oyunu net bir şekilde turnuvalar oyunu. Bizler farkına varmasak da TFF Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ya da Dünya Kupası gibi organizasyonların tamamı birer turnuva olarak kabul edilmekte. Takımların tamamı olabildiğince bu turnuvaları kazanmayı ya da üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig sunduğu muhteşem futbol ortamı ve harika turnuvalar ile birlikte unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlıyor. Oyunu indirip kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra bu heyecanı yaşamak için önümüzde hiçbir engel kalmayacak.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Petrol Ofisi Sosyal Lig, Süper Lig devam ettiği sürece devam eden ve her haftası muhteşem bir rekabet ortamında geçen bir oyun. Bu oyunun sezon boyunca devam eden rekabetine ek olarak turnuvalar da düzenleniyor. Düzenlenen turnuvalarda başarıya ulaşmak isteyen oyuncular arasındaki rekabet adeta tavan yapmakta. Bu turnuvaları kaçırmadan siz de muhteşem ödüllerin sahibi olabileceksiniz.

Futbol Dünyasının Vazgeçilmezi Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Turnuvalar Kaçmamalı!

Petrol Ofisi Sosyal Lig büyük ödül havuzuyla birlikte futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Oyunun genel yapısının sunduğu harika futbol ortamı da insanları kendisine çekiyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig kayıt işlemlerini yapan oyuncular ilk etapta sezonun en büyük ödüllerine odaklanıyorlar. Bu hedefi gerçekleştirirken haftalık ödülleri kazanmak da çok büyük önem arz ediyor.

Sezon boyunca devam eden bu muhteşem heyecan içerisinde Petrol Ofisi Sosyal Lig tarafından online turnuva da düzenlemekte. Ligin belirli dönemlerinde düzenlenen bu turnuvalar oyunun kendi yapısındaki kurallarla oynanıyor. Oyuncuların ekstra bir çana sarf etmesine gerek yok. Turnuvaların aşlayacağına dair bildirimler geldikten sonra kayıt işlemlerinin yapılması ve turnuvaların kesinlikle kaçırılmaması gerekli.

Oyuna Kolayca Üye Olup Turnuvalara Katılın!

Online oyunları düzenli bir şekilde oynayan kişiler bu oyunları oynamak için üyelik oluşturmak zorunda olduklarını bilirler. Çünkü yüz binlerce oyuncusu bulunan Petrol Ofisi Sosyal Lig gibi oyunlarda oyuncuların birbirinden ayrılması ve kendine has bir isminin olması gerekmektedir. Bu da oluşturulan üyelikler ile mümkün hale gelir.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de üyelik oluşturma aşamaları son derece basit bir şekilde tamamlanabiliyor. Oyunda sizlerden çok sayıda bilgi talep edilmemekte. Oyun içerisinde oyuncuların birbirinden ayrılabilmesi adına gerekli olan bilgiler talep ediliyor ve üyelikler tamamlanıyor. Üyelik aşamasında mail adresinizi ya da telefon numaranızı kullanarak üyeliklerinizi tamamlayabileceksiniz. Buna ek olarak Google hesabınız ve Apple kimliğiniz de üye olma aşamasında kullanacağınız diğer seçenekler olacak.

Ligin Her Haftasında Ödül Mücadelesi Yeniden Başlıyor!

Oyun içerisinde futbol turnuva hediyelerine ek olarak haftalık hediyeler de bulunmakta. Her hafta kullanıcılar harika hediyelerin sahibi oluyorlar. Tabi ki bu hediyeler kura ile verilmiyor. Oyunu oynayan ve başarılı olan kullanıcılar bu ödülleri almaya hak kazanıyorlar.

Haftalık ödüller ligin 38 haftası boyunca verilmeye devam ediyor. Bu yüzden de oyuncuların bu haftayı çok düşük puanlarla tamamlaması hiçbir sorun yaratmıyor. Yeni haftada mücadele tekrar başlıyor. 38 hafta içerisinde tek bir birincilik alınması PlayStation 5 ve FIFA ödülünün alınması için yeterli olmakta.

Haftalık hedefleri gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar her haftaya farklı kadro ile çıkabilir. Tek bir kadro ile sezonun geçirilmesi gibi bir durum söz konusu olmamakta. TFF Süper Lig oyuncularından seçimlerinizi yapıp harika kadrolar kurarak hediyelere ulaşabilirsiniz.

Kazanan Takımlardan Futbolcu Seçenler Turnuvaları Kazanıyor!

Oyunun genel oynanışında ve düzenlenen turnuvalarda en yüksek puanı toplayan oyuncular ödülü kazanan kişiler oluyor. Turnuvalarda oyunun puan tablosuna göre en yüksek puanı sizin takımınız toplarsa sunulan muhteşem ödülleri kazanan siz olacaksınız.

Puan tablosunda futbolcuların hangi istatistikler ile puan kazandıkları ya da hangi istatistikler ile puan kaybettikleri açıklanmış durumda. Kadronuzu seçerken bu tablodaki verilere göre seçiminizi yapmanız gerekli. En küçük ayrıntıları dahi düşünerek kadroları kurarsanız turnuvaların favori oyuncuları arasında yer alabilirsiniz.

Tabloyu dikkatli bir biçimde incelediğinizde seçilen futbolcuların takımları kazandığında ekstra puanlar aldığını görüyorsunuz. Bu yüzden seçeceğiniz futbolcuların ligin bu haftasında kazanacak olan takımlardan olması gerekli. Tabi ki bunu önceden bilmeniz zor. Ama bunu göz önünde bulundurarak kadronuzu kurarsanız birçok oyuncuda başarıya ulaşabilirsiniz.

Turnuvalara Ek Olarak Ödüllü Ligleri Deneme Şansını Yakalayın!

Oyun içerisindeki turnuva düzeninin dışında lig oluşturma seçeneği de kullanıcılara sunuluyor. İsteyen tüm kullanıcılar kendilerine özel bir lig oluşturup istedikleri kişilerle doyasıya rekabet ediyorlar. Lig oluşturma sistemi özellikle arkadaş grupları arasında son derece popüler. Ekipler kendine has bir lig oluşturup bu ligi kazanan kişilere ödüller dağıtıyorlar. Herkese açık olan bazı ödüllü ligler de yer almakta.

Fabrikalar ya da devasa ofislerde çalışan kişiler fantezi futbol oynamayı çok seviyorlarsa tüm işyerinin katılabileceği ligler oluşturuyorlar. Çok sayıda kişinin katıldığı bu harika liglerde ödüller yine en iyi kadroyu kuran kişilere gidiyor. Herkese açık olan ödüllü ligleri görürseniz bu liglerde de şansınızı deneyebilirsiniz.

Büyük Sezon Ödülleri Tüm Çabanızın Karşılığını Verecek!

Sezonun büyük ödüllerini kazanan kişilerden bir tanesi olmak istiyorsanız yapmanız gereken işlem son derece net. Her hafta iyi kadro kurarak ligin ilk ya da ikinci devresinde genel klasmanı lider bitirmek. Bunun olabilmesi için hiçbir haftada kadronuzu özensiz bir şekilde kurmamanız gerekli. Kaptan seçimlerini her zaman çok iyi yapmanız gerekiyor. Çünkü elde edilecek puanlar kaptanlarda ikiyle çarpılmakta.

Ligin başından itibaren başarılı bir grafik çizen oyuncular ligin ilk devresinin tamamlandığı 18. haftanın sonunda ödüllerini alıyorlar. Her hafta ayrıntılı bir şekilde kadrosuna çalışıp başarılar elde eden bu kişilere KIA Niro hibrit otomobil hediye edilmekte. Kadroların kuruluş aşamasında yaşanan zorluklar ne kadar fazla olursa olsun bu harika ödül tüm çabanızın karşılığını verecek.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play