Trabzonspor-Sivasspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor-Sivasspor Maç Önü Notları

Trabzonspor-Sivasspor Maç Önü Notları

Trabzonspor-Sivasspor Maç Önü Notları

Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında karşı karşıya geliyor. Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak. Maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ederken Yusuf Yazıcı da kart cezası sebebiyle maçta forma giyemeyecek. Marek Hamsik’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Demir Grup Sivasspor’da ise 5 futbolcu sakatlıkları sebebiyle Trabzon deplasmanında görev yapamayacak. Bu isimler Frederik Ulvestad, Robin Yalçın, Leke James, Ziya Erdal ve Ahmed Musa şeklinde sıralanıyor.

Trabzonspor 2 Maç Sonra Kazanmayı Hedefliyor

Trabzonspor'un Beşiktaş deplasmanı hikayesi

Ligin 6.basamağında yer alan Trabzonspor, oynadığı 10 karşılaşmada 18 puan topladı. Abdullah Avcı’nın takımı, son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, evinde oynadığı karşılaşmalarda yenilmez bir grafik çiziyor. İç sahadaki son 29 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, daha uzun bir seriyi 1988-1991 arasındaki 43 maçlık seride yaşadı.

Trabzonspor’un hedefi Sivasspor’u yenerek puanını 21’e yükseltmek olacak.

Sivasspor Toparlanmaya Başladı

Demir Grup Sivasspor çıkışını sürdürdü

Ligde oynadığı ilk 8 karşılaşmadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Demir Grup Sivasspor, son iki maçını da kazanmasını bildi.

Aldığı bu iki galibiyetle puanını 10 yapan Sivasspor, düşme hattından 12.sıraya yükseldi.

Trabzonspor’a konuk olduğu son 13 maçın sadece birini kazanabilen Sivasspor, ligde oynadığı son deplasman maçında Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Sivasspor’un Rıza Çalımbay yönetiminde üst üste iki deplasman maçında gol yemediği bir periyot bulunmuyor.

Kırmızı beyazlı takımın Trabzon deplasmanındaki hedefi puan çıkarmak olacaktır.

Dikkat Çekenler

İki takım arasında oynanan son 4 süper lig maçının 3’ü berabere bitti.

Trabzonspor’da bu sezon ligde en fazla gole katkı yapan oyuncu Anastasios Bakasetas, Sivasspor’a karşı oynadığı son 3 maçta 2 gol attı.

Sivasspor’un Trabzonspor’a attığı son 5 golün üçüne Mustapha Yatabare direkt etki etti.

Dia Saba, Sivasspor’un ligde attığı son 5 gole doğrudan etki etti.

Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı takımları konuk ettiği son 10 maçın yalnızca ikisini kazanmayı başardı.