Trabzonspor Kasımpaşa Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor Kasımpaşa Maç Önü Notları

Trabzonspor Kasımpaşa Maç Önü Notları

Trabzonspor Kasımpaşa Maç Önü Notları

Süper Lig’de 9’uncu hafta bu akşam oynanacak 2 maçla kapanacak.

Haftanın kapanışında Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Saat 20:00’da başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göcek yönetecek.

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Kasımpaşa karşısında sakatlıkları devam eden Edin Visca, Serkan Asan ve Dorukhan Toköz’den yararlanamayacak.

Öte yandan Kasımpaşa’da ise sakatlığı süren Tarkan Serbest, Trabzonspor maçında sahada olmayacak. Bununla birlikte Fode Koita ve Daniel Graovac’ın durumlarına ise maç saatinde bakılacak.

Trabzonspor Seriyi 3 Maça Çıkarmak İstiyor

Trabzonspor, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek

Süper Lig’de geride kalan son 2 haftada Gaziantep FK ve Yukatel Kayserispor’u mağlup eden Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında da galip gelerek bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladıktan sonra bu sezona da iddialı başlayan Trabzonspor, lacivert beyazlı rakibini mağlup ettiği takdirde diğer sonuçların da istediği gibi olması halinde Süper Lig’de 9’uncu haftayı lider tamamlayacak.

Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynadığı son 8 maçın yalnızca birini kaybeden Bordo-mavililer, rakibiyle son 3 karşılaşmasının tamamında galip geldi.

Bordo-mavililer, Trabzon’da oynadığı son 28 maçı kaybetmedi (18 galibiyet, 10 beraberlik). Bu da teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencilerinin iç saha avantajını ne kadar etkin kullandığını kanıtladı.

Trabzonspor ayrıca İstanbul temsilcilerini Trabzon’da ağırladığı son 8 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı.

Kasımpaşa’da Hedef Aynı

Süper Lig’de son 5 haftayı 4 galibiyetle bitiren ve sezon başındaki kötü başlangıcının izlerini silmeyi başaran Kasımpaşa da tıpkı Trabzonspor gibi 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalamak için Trabzon’a gidiyor.

Teknik direktör Şenol Can önderliğindeki takım Trabzonspor karşısında alacağı bir galibiyetle Süper Lig’in 8’inci basamağına tırmanabilir.

Süper Lig tarihinde sadece Ağustos-Kasım 2013 ve Nisan-Mayıs 2022 tarihlerinde üst üste 3 deplasman maçından galibiyetle ayrılan Kasımpaşa, Trabzonspor’u yenip bu seriyi tarihte üçüncü kez tekrarlamak istiyor.

Dikkat Çeken Oyuncular

Zorlu mücadele öncesinde Trabzonspor’da Anastasios Bakasetas, son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta da gol atan Yunan oyuncu, Kasımpaşa karşısında da bir gol bulup Süper Lig’de ilk kez 4 maç üst üste gol sevinci yaşamayı hedefliyor.

Öte yandan bu sezon Kasımpaşa’ya en çok skor katkısı veren isim olarak dikkat çeken Stephane Bahoken de (2 gol & 1 asist), Lacivert-beyazlıların Trabzonspor karşısında en güvendiği isimlerden biri olarak öne çıkıyor.