Trabzonspor İç Sahadaki Namağlup Serisini 33 Maça Çıkardı

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor İç Sahadaki Namağlup Serisini 33 Maça Çıkardı

Trabzonspor İç Sahadaki Namağlup Serisini 33 Maça Çıkardı

Trabzonspor İç Sahadaki Namağlup Serisini 33 Maça Çıkardı

Spor Toto Süper Lig’de 17.haftanın kapanış mücadelelerinden Trabzonspor – Bitexen Giresunspor maçı, Karadeniz derbisine sahne oldu.

Ev sahibi Trabzonspor, rakibini Rijad Bajic (kk), Maxi Gomez ve Doğucan Haspolat’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Bu galibiyetin ardından Trabzon’daki yenilmezlik serisini 33 maça çıkarırken puanını 29’a yükseltti.

“Yarışın İçinde Olacağız”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçı değerlendirdiği açıklamasında oyunu ilk yarıda koparabileceklerini söyledi.

Avcı, “Oyunu ilk yarıda koparabilirdik hatta topa daha fazla sahip olabilirdik. İkinci yarıda formasyonu değiştirerek ve giren oyuncularımızla birlikte net bir galibiyet aldık. Yarışın içinde olmak istiyoruz ve olacağız.” diye konuştu.

Üst üste galibiyetlerle bir seri yakalamak istediklerinden bahseden Abdullah Avcı, “Üst üste seri yakalamak istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Giresunspor’a da başarılar diliyorum. Ligin sevimli takımı olmaya devam ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Bu sezon 2 kez sakatlanan Edin Visca’nın yokluğuna değinen Trabzonspor Teknik Direktörü, bu konudaki düşüncelerini aktarırken yarından itibaren çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi:

“Visca gibi bir oyuncudan bu sezon hiç faydalanamadık. Djaniny yeni yeni devreye girmeye başladı, Doğucan girip önemli işler yapıyor. Yarın sabah çalışmaya başlayacağız, planımızı yapıp ona göre hareket edeceğiz.”

“70’ten Sonra Oyun Koptu”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşma sonunda maçın iki farklı bölüm şeklinde oynandığını ifade etti.

70.dakikaya kadar takımının oynadığı futbolu beğendiğini söyleyen Hakan Keleş, “70. dakikaya kadar iyi bir oyun sergiledik diye düşünüyorum. Çok fazla pozisyon vermedik, duran toptan 2 gol yedik o bizim için bayağı sıkıntı. Çok çalışmamıza rağmen sıkıntıları çekiyoruz bu konuda, Trabzonspor’un da en güçlü olduğu yönlerden bir tanesiydi.” diye konuştu.

Hakan Keleş, Trabzonspor’un kadro kalitesine de dikkat çekerek eksiklerin kendilerini zorladığını ifade etti:

“Burada kazanmak zor. Kadro kalitesiyle 2 senedir mağlup olmayan bir takım. 70’ten sonra oyun koptu. Sergio’nun ve Borja’nın olmaması da tabii ki bizi etkiledi. Ona rağmen ilk yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.”

Karşılaşmanın Dikkat Çeken Performansları

Karşılaşmanın en dikkat çeken performansı, takımının 3-0’lık performansına oyunuyla damga vuran Anastasios Bakasetas oldu.

Trabzonspor’un hücumdaki lideri konumunda bulunan Yunan oyuncu toplam 85 kez topla buluştuğu karşılaşmada 4 kilit pas attı.

Bakasetas’ın bu performansına golleriyle Maxi Gomez ve Doğucan Haspolat da eşlik etti.