Trabzonspor’dan Çok Önemli 3 Puan

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor’dan Çok Önemli 3 Puan

Trabzonspor’dan Çok Önemli 3 Puan

Trabzonspor’dan Çok Önemli 3 Puan

Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasın dikkat çeken maçında Trabzonspor, Medipol Başakşehir’i konuk etti.

Üst sıralar için oldukça önemli olan maçı Trabzonspor, Anastasios Bakasetas’ın 21.dakikada attığı golle 1-0 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın 90+6.dakikasında ise Medipol Başakşehir’den Stefano Okaka, kırmızı karta oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 32’ye yükseltirken Medipol Başakşehir ise 34 puanda kaldı.

“Ligin En Organize Takımıyla Oynadık”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında açıklamalar yaptı.

Başakşehir takımının organizasyonunu öven Avcı, “Ligin en organize iyi olan takımıyla oynadık. Zor bir maç bizi bekliyordu. İlk yarıda oyun bizim için iyi gitti ve ilk yarıda üstün bir oyun oynadık. Fazla pozisyon vermedik ve iyi mücadele ettik.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor’un daha iyiye gidecek potansiyeli olduğunu söyledi:

“Trabzonspor büyük bir kulüptür. Burada kulübe hizmet vardır, kişiye hizmet yoktur. İçerisi bizim ailemizdir. Trabzonspor’un daha iyi olacak bir potansiyeli var. Bu şehrin en büyük markası Trabzonspor ve biz ona hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Emre Belözoğlu Kadro Kalitesine Değindi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrasında kadrolarının 4 büyüklerin kadrosunun gerisinde olduğunu ifade etti.

Belözoğlu, “Dört büyüklerde olduğu gibi kaliteli oyunculara sahip değiliz. Onlarla yarışabilecek güçteyiz ama onların oyuncu kalitesi bizden daha yüksek. Ligde ilk üçte yer almak, kupa ve Avrupa’da da ilerlemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İkinci yarıdaki oyunu öven Emre Belözoğlu, “İkinci yarıda çok iyi oynadık. Türkiye’deki oyunun değişmesi gerekiyor ve biz de buna öncülük etmeye çalışıyoruz. İnandığım yoldan futbolcuyken de dönmedim. Şu an da inandığım bir oyun var ve kimse beni döndüremez.” ifadelerini kullandı.

Ek olarak Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un kendisinden rahatsız olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, “İlhan Palut bizden rahatsız. Benden, Nuri’den rahatsız. Erken çıktığımıza dair düşünceleri olduğunu söylüyor. Biz İlhan Palut’un başarısından rahatsız değiliz. Devam etmesi, çok daha başarılı olması yönünde arzumuz ve isteğimiz var. Birileri bir şekilde bu mesleği icra etmeye çalışıyor ama ancak birbirimizin başarılarından mutlu olarak bunu ilerletebiliriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta Trabzonspor adına golü atan Anastasios Bakasetas, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 5.golünü atmış oldu. Yunan futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 26 maçta 18 gole direkt etki etti.