Trabzonspor Bu Sezon İlk Kez Berabere Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor Bu Sezon İlk Kez Berabere Kaldı

Trabzonspor Bu Sezon İlk Kez Berabere Kaldı

Trabzonspor Bu Sezon İlk Kez Berabere Kaldı

VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

90 dakikası golsüz sona eren mücadelede iki takım 1’er puanı paylaşırken Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’deki ilk beraberliğini aldı.

“Çok Tekrar Yapacağız”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük beraberliği sonrasında konuştu.

Sözlerine Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlayarak başlayan deneyimli çalıştırıcı, açıklamalarının devamında saha içindeki oyunu değerlendirdi:

"İlk 30 dakikada baskıyı doğru yaptık. Bu bölümde oyun kurup pozisyonlara girdik. 4 pozisyonumuz var, oyunu orada koparabilirdik. 30’dan sonra set oyunundan merkezden uzak kalınca rakibe cesaret verdik ve geçiş hücumları yedik.”

“İkinci yarıda oyuna daha fazla hakim olmamız lazımdı. Onun için de hamleler yaptık. Daha üretken olup daha şiddetli baskı yaptığımız ve daha fazla bireysel performans ortaya koymamız gereken maçlar bunlar.”

Bordo mavili takımın teknik direktörü ayrıca takımının gelişmesi gerektiğini de vurguladı. “Oyunun bazı bölümleri hoşuma gitti. Bazı bölümlerini ise eleştiriyorum.” diyen Avcı, “Her şeye rağmen kazanmak için gerekli fırsatlar vardı. Çok çalışmamız gereken, bireysek performansları, oyun performanslarını arttırmamız gereken durumlar var. Çok tekrar yapacağız. Rakibe bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.