Trabzonspor Abdullah Avcı’yla Kazanarak Başladı

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor Abdullah Avcı’yla Kazanarak Başladı

Trabzonspor Abdullah Avcı’yla Kazanarak Başladı

Trabzonspor Abdullah Avcı’yla Kazanarak Başladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıkan bordo mavililer, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü, 54. dakikada Fidan Aliti (kk) attı.

Trabzonspor bu sonuçla birlikte Süper Lig’de 5. sıraya yükselirken Corendon Alanyaspor ise 11. basamakta kaldı.

“Organize Bir Oyuna Geçmeye Çalışıyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Takımın başında geçirdiği 10 günde çok yoğun çalışmalar yaptıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Karışık oynanan bir oyundan organize oynanan bir oyuna geçmeye çalışıyoruz. Bugün takım savunmasını çok iyi yaptık. 2-3 pozisyon verdik. Hücum bölgesinde zaman zaman yapabildiğimiz zaman zaman yapamadığımız şeyler vardı. Burada Bakasetas, Pepe, Trezeguet gibi oyuncular gelmesiyle bizi biraz daha zengin ve üretken yapacaklar.” diye konuştu.

Bordo mavililerin başındaki ikinci dönemine galibiyetle başlamanın önemini vurgulayan Avcı, “Başlangıç adına kazanabilmek son derece önemliydi. 1-0 kazandığında ligin 5.’si oluyorsun. Oralarda oynayan takımların puan kaybetmesi ve bizim kazanmamızla beraber özgüven kazandık. Çok çalışmamız gereken konu başlıkları var. Bugün takım savunmasını çok iyi yaptılar yine vurguluyor. Enis Bardhi hasta hasta oynadı. Abdülkadir Ömür çok ekstra oynadı.” dedi.

Sakat oyuncularının son durumuyla ilgili de bilgi veren Abdullah Avcı, maçta sakatlanan Eren Elmalı’nın ciddi bir durumu olmadığını belirtirken Bakasetas ve Trezeguet ile ilgili de konuştu:

“Bakasetas, Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarında olmayacak. Trezeguet’in ise aramızda olma ihtimali yüksek.”

Abdullah Avcı son olarak Trabzonspor taraftarlarına destekleri için teşekkür etti ve sözlerini noktaladı.