Trabzonspor 4 Attı 3 Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Trabzonspor 4 Attı 3 Aldı

Trabzonspor 4 Attı 3 Aldı

Trabzonspor 4 Attı 3 Aldı

Spor Toto Süper Lig’de 35. haftanın kapanışında Trabzonspor, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Rakibini Marc Bartra, Batuhan Şen (kk) ve Trezeguet’in (2) golleriyle 4-1 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktörü Nenad Bjelica ile çıktığı 5. Süper Lig maçında 2. galibiyetini aldı.

VavaCars Fatih Karagümrük’te ise tek gol Mbaye Diagne’den geldi. Diagne, Trabzonspor’a attığı bu golle Spor Toto Süper Lig’de 2+ sezonda 20+ gol atan üçüncü oyuncu oldu.

Diagne, bu unvanı Elvir Bolic (3 sezon) ve Alex de Souza (2 sezon) ile paylaştı.

Aldığı galibiyetten sonra ligdeki puanını 51’e yükselten Trabzonspor, altıncı basamaktaki yerini korudu. VavaCars Fatih Karagümrük ise 44 puanda kaldı.

“Farklı Taktikler Denemeye Çalışıyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, karşılaşma sonrasında takımının oynadığı futbol ve aldığı sonuçtan memnun olduğunu söyledi.

Hırvat teknik direktör, “Bugün herkese ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla bu galibiyet ve futbol için takımımı tebrik etmek istiyorum. Tamamıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Bütün takım sahanın tamamında rakipten daha iyiydi. Umarım sonraki maçlarda da yine bu performansımızı göstererek iyi maçlar çıkaracağız.” diye konuştu.

Nenad Bjelica, ayrıca ligin kalan bölümünde farklı sistemler deneyeceklerinin sinyallerini de verdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, “Farklı sistemler, farklı taktikler denemeye çalışıyoruz. Dörtlü sistem benim daha çok hoşuma giden bir sistem ama farklı sistemlerde de oyuncuları görmeye çalışıyorum.” ifadeleriyle açıklamalarını noktaladı.

“Üzgünüz”

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ise maç sonunda oldukça kısa bir açıklama yaptı.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Pirlo, “Bu tip maçlarda böyle oynadığınızda mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Çok fazla hata yaptık, sahada iyi değildik. Pozisyonlar da verdik, üzgünüz.” dedi.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Trabzonspor’un farklı galip geldiği karşılaşmada öne çıkan isim Trezeguet oldu.

Mısırlı oyuncu, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında bulduğu 2 golle bu sezonki gol sayısını 10’a çıkardı.