Trabzon’da Gol Düellosunu Kazanan Kayserispor

ANA SAYFAHABERLER → Trabzon’da Gol Düellosunu Kazanan Kayserispor

Trabzon’da Gol Düellosunu Kazanan Kayserispor

Trabzon’da Gol Düellosunu Kazanan Kayserispor

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftası, büyük bir gol düellosuna sahne oldu. Trabzon Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Yukatel Kayserispor, maça tam 7 gol sığdırdı.

Konuk ekipte golleri Emrah Başsan, Mame Thiam, Bernard Mensah ve Carlos Mane atarken; Trabzonspor’un gollerini Maxi Gomez, Abdülkadir Ömür ve Enis Bardhi kaydetti.

Maçı 4-3 kazanan Yukatel Kayserispor, puanını 41’e yükseltirken Trabzonspor 44 puanda kaldı.

“Savunma Hamleleri Yaparak Maçı Kazanmayı Bildik”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından son anlarda yaptıkları hamlelerle maçı kazandıklarını söyledi.

Çağdaş Atan, "Bizle kalmak isteyenler, mücadeleye devam etmek isteyenler, çalışmalarımıza, antrenmanlarda yaptığımız çalışmalara bağlı kalmak isteyen oyuncular, 11 tane kalana kadar sahaya çıkıp Kayserispor taraftarının izlemek istediği mücadeleyi, her zaman sonuna kadar ortaya koymak istiyoruz. Bugün de o günlerden bir tanesi oldu. Gerçekten 3 haftadır iyi çalıştık. Farklı formasyonlarda sahada bulunduk. İlk yarı iyi işler yaptık. Çok basit hatalardan goller yedik ama oyuncularımız istediklerimizi yerine getirdiler. Savunma hamleleri yaparak maçı kazanmayı bildik, o yüzden çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

“Planlara Bazen Sadık Kalamıyoruz”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Orhan Ak, 3-1’den geri döndükten sonra maçı basit hatayla kaybettiklerini söyledi.

Orhan Ak, "Özellikle ilk yarıda beklediğimizin tam tersi bir oyun... Savunma kısmını maalesef yapamadık bugün. Oyunu çevirmek isterken taktiksel planlara bazen sadık kalamıyoruz. İkinci yarıda 3-1'lik skora rağmen oyuna döndük ve 3-3'ten sonra oyun bize dönmüş, kazanabileceğimiz bir durum oluştu. Orada yine basit bir bireysel hatamız sonucunda 4-3 öne geçmeleri, tamamen psikolojik üstünlüğü onlara verdi. Kayserispor'a başarılar diliyoruz. 3 gün sonra belki de bu senenin en önemli maçına çıkacağız. Oyuncularımız elinden gelen çabayı gösterdiler ama maalesef olmadı.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Konuk ekipte Emrah Başsan ve Carlos Mane, gösterdikleri performansla öne çıkan isimler olurken Trabzonspor’da ise Maxi Gomez’in performansı mağlubiyete engel olamadı.