TFF Süper Lig Fantezi Oyunu Sizlerle!

ANA SAYFAHABERLER → TFF Süper Lig Fantezi Oyunu Sizlerle!

TFF Süper Lig Fantezi Oyunu Sizlerle!

TFF Süper Lig Fantezi Oyunu Sizlerle!

Bilgisayarların hayatımıza girdiği günlerden itibaren futbol oyunları popülerliğine devam ediyor. Her sene yenisi çıkan oyunları alıp doyasıya oynamanın keyfini sürüyoruz. Futbolu çok sevdiğimiz ve o heyecanı yaşamaya âşık olduğumuz için futbol oyunlarının her türlüsünü oynamaya çalışıyoruz. Fantezi futbol da bunlardan bir tanesi. İlk ortaya çıktığı günden itibaren insanları kendisine hayran bırakan bu oyun türü günümüzde de milyonlarca kişi tarafından oynanıyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Fantezi futbol oyunlarında çok yüksek grafiklere ihtiyaç duyulmadığından çok sayıda farklı oyun karşımıza çıkmakta. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bunlardan bir tanesi. Dünyanın önde gelen fantezi futbol oyunlarından bir tanesi olan Sosyal Lig, ülkemizde de zirvede yer alıyor. TFF Süper Lig merkezli olarak üretilen bu oyun binlerce kişi tarafından oynanmakta ve kullanıcı sayısı her geçen gün artış göstermekte.

Bol Ödüllü TFF Süper Lig Oyunu!

Bildiğiniz üzere TFF Süper Ligi dünyanın en tutkulu taraftar kitlesine sahip liglerinden bir tanesi. Birçok futbolsever ligimizde oynayan takımlar ve futbolcular hakkında sürekli olarak haberleri takip edip bilgiler alıyorlar. Bu durum Petrol Ofisi Sosyal Lig oyununun çok daha rekabetçi bir şekilde geçmesini sağlıyor. Herkes oyunculara hakim olduğu için muhteşem seçimler yapabiliyor ve kazanan kişileri çok küçük ayrıntılar belirliyor.

Rekabetin ve talebin bu kadar yüksek olduğu bir oyunda da ödüllerin düşük seviyelerde kalması beklenemez. Son derece fazla ödül dağıtan Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu özelliği ile birlikte de kullanıcılarını adeta mest ediyor. Haftalık ödüllerden turnuva ödüllerine ve devre sonunda dağıtılan harika ödüllere kadar her aşamada ödül kazanma şansını elde edeceksiniz. 

Telefonunuz ile Her Yerden Oyununuzu Oynamaya Devam Edin!

Futbol oyunu dendiğinde akla gelen oyunların büyük bir kısmı ilk olarak bilgisayar oyunu formatında karşımıza çıktı. O dönemlerde akıllı telefonların yeterli donanıma sahip olmaması sebebiyle bu oyunların mobil cihazlarda kullanılması mümkün değildi. Ancak teknoloji gelişti ve artık telefonlarımızda muhteşem oyunlar oynayabiliyoruz. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu harikulade oyunlardan bir tanesi.

Tamamen mobil cihazlarda oynanabilecek şekilde üretilen Sosyal Lig, siz nerede olursanız olun ulaşabileceğiniz bir şekilde size sunulmakta. Maçları yerinde, canlı izlerken bir futbolcuyu beğendiğinizde telefonunuzu çıkarıp futbolcuyu önümüzdeki haftanın takımına kolayca alabilirsiniz. İnternet bağlantınızın olması bu harika oyuna ulaşmanız için yeterli olacaktır.

TFF Süper Lig’de Forma Giyen Futbolculardan İstediğinizi Seçerek Kadronuzu Kurun!

Daha önce de bahsettiğimiz gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig bir tür takım kurma oyunu. Her hafta kendinize göre en iyi kadroyu kurup rakiplerinizden daha fazla puan toplamaya çalışıyorsunuz. Burada seçimlerinizin TFF Süper Lig bünyesinden olması gerekli. Çünkü farklı bir ligden oyuncunun sisteme dahil edilmesi söz konusu olmuyor. Sizlere yalnızca kendi ligimizdeki futbolcular seçenek olarak sunulacaktır.

Kadronuzu kurarken en sevdiğiniz futbolculara kadronuzda yer verebilirsiniz. Ancak bunun belli başlı etkileri olacaktır. Sizlere ayrılan bir bütçe var ve oyuncuları seçerken bu bütçenin üzerine çıkamıyorsunuz. En sevdiğiniz oyuncunun değeri yüksekse bu oyuncuya kadronuzda yer verdiğiniz durumda diğer pozisyonlar için daha düşük profildeki futbolculara yönelmeniz gerekebilir. Burada dengeyi en iyi şekilde kurmak çok büyük önem arz ediyor.

Kadro Seçerken Sizi Liderliğe Ulaştıracak Kaptan Seçimine Dikkat Edin!

Kadro seçimi yaparak yüksek puanlar elde edebilmek için küçük tüyoları dikkate almanız çok önemli. İlk olarak kaptan seçiminizi kusursuz bir biçimde yapmanız gerekiyor. Çünkü kaptanların her hafta aldığı puanlar 2 ile çarpılarak toplam puanınıza eklenmekte. Bu yüzden başarılı bir kaptan seçmek sizi binlerce kişinin önüne geçirecektir. Kaptan seçiminizi iyi yapmanız size bir PlayStation 5 kazandırabilir.

Kaptan seçimi yaparken puanlama sistemini inceleyerek seçim yaparsanız daha yüksek başarıya ulaşmanız mümkün olacaktır. Burada TFF Süper Lig puan durumuna göre kaptan seçimi yapmak çok mantıklı olmayacaktır. Düşük profil takımlarla oynayan futbolcular arasından seçmeniz çok daha doğru bir tercih olur. Bu oyuncular maçlarını kazanıp yüksek istatistikler elde ederek sizlere maksimum puanlar kazandırabilirler.

Oyunda Kurulan Ödüllü Liglerle Ödüllerinizi Katlayın!

Petrol Ofisi Sosyal Lig son derece gelişmiş bir formatta karşımıza çıkıyor. Bu aşamada sizlere lig kurma şansı da sunulmakta. Kendi liginizi kurup bu ligde de mücadele etmeye başlayabilirsiniz. Tabi ki bunu yapmanı size belli başlı avantajları olacak. İlk olarak oyuna çok daha fazla ısınabilecek ve farklı tarzda kadroların ne kadar puan alacağını görebileceksiniz. Bunun yanı sıra yalnızca arkadaşlarınız arasında bir takım kurma şansına da sahipsiniz.

Özellikle kalabalık bir işyerinde çalışan kişiler, kuracakları liglerle birlikte yalnızca işyerindeki arkadaşları ile rekabet edebilirler. İstenirse bu liglerin ödüllü olarak oluşturulması da mümkün. Böylece TFF Süper Ligi futbolcuları arasından yapılacak olan seçimler ile birlikte ekstra ödüller kazanmak mümkün olacak.

Her Hafta 100 Kişiye Petrol Ofisi’nden Yakıt Ödülü!

İsminden de anlayabileceğiniz üzere Sosyal Lig, Petrol Ofisi sponsorluğunda karşımıza geliyor. Bu harika birleşim ile birlikte muhteşem hediyelerin sunulduğu bir fantezi futbol oyunu ortaya çıkmakta. Hediyeler arasında Petrol Ofisi yakıt ödülü de bulunmakta.

Oyunun içerisinde yer alan haftalık ödül havuzunda 100 kişiye 500’er TL tutarında yakıt ödülü verilmekte. Bu ödülü alabilmek için kurduğunuz takımın haftanın en iyi 100 takımından bir tanesi olması gerekiyor. Her ne kadar oyun içerisinde kullanıcı sayısı binlerle ölçülüyor olsa da ilk 100’e girmek çok uzak bir hedef olmayacaktır.

Her hafta dağıtılan bu yakıt ödülünü almaya hak kazanarak aylık yakıt giderlerinizi düşürebilirsiniz. Üstelik bu yakıtların Petrol Ofisi gibi kendisini ülkemizde kanıtlamış olan bir marka tarafından sunulması da çok önemli. Siz de zaman kaybetmeden takımınızı kurup bedava yakıtınızı kazanmaya başlayın.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play