Temsilcilerimiz Avrupa’daki Son Adımlar İçin Sahaya Çıkacak

ANA SAYFAHABERLER → Temsilcilerimiz Avrupa’daki Son Adımlar İçin Sahaya Çıkacak

Temsilcilerimiz Avrupa’daki Son Adımlar İçin Sahaya Çıkacak

Temsilcilerimiz Avrupa’daki Son Adımlar İçin Sahaya Çıkacak

Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimiz, bu hafta içinde oynayacakları Avrupa maçlarıyla bulundukları turnuvalarda grup etabına katılmak adına ilk adımı atacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için mücadele verirken Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Konferans Ligi’nde rakipleriyle üst tur için karşı karşıya gelecek..

Temsilcilerimizin tamamı, turlarını geçmesi durumunda yer aldıkları organizasyonlarda grup aşamasına kalacaklar.

Galatasaray Norveç’e Gidiyor

Ön elemelerde sırasıyla Litvanya’dan Zalgiris ve Slovenya’dan Olimpija Ljubljana’yı saf dışı bırakan Galatasaray, play-off turu ilk maçında Molde ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan sarı kırmızılı ekip, Norveç’e gidecek.

Turnuvaya 2. ön eleme turundan katılan Norveç temsilcisi, sırasıyla Finlandiya’dan Helsinki ve Faroe Adaları’ndan Klaksvik’i eleyerek bu aşamaya geldi.

Kaptanlığını Galatasaray’ın eski oyuncusu Martin Linnes’in yaptığı Molde ile temsilcimizin maçı, 23 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.00’de başlayacak.

Beşiktaş ve Adana Demirspor da Deplasmanda Sahaya Çıkacak

Arnavutluk’tan Tirana ile Azerbaycan’dan Neftçi Bakü’yü eleyen Beşiktaş, bir diğer temsilcimiz Adana Demirspor ile birlikte deplasmanda sahaya çıkacak.

Siyah beyazlılar, Ukrayna’dan Dinamo Kiev ile karşılaşırken; tarihinin ilk Avrupa maçında Rumen ekibi CFR Cluj’u, ardından da Hırvatistan’dan Osijek’i geçen Adana Demirspor ise Genk maçı için Belçika’ya gidecek.

Şenol Güneş ve öğrencileri, 24 Ağustos Perşembe günü TSİ 20.00’de sahaya çıkacak.

Patrick Kluivert önderliğindeki Adana ekibinin play-off maçı ise 24 Ağustos Perşembe TSİ 21.00’de başlayacak.

Fenerbahçe Twente’yi Konuk Edecek

Süper Lig’de 2’de 2 yapan Fenerbahçe, deplasmana avantajlı bir skorla gitmenin peşinde olacak.

İsmail Kartal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı ekip, Konferans Ligi’nde Moldova’dan Zimbru ve Slovenya’dan Maribor’u elemesinin ardından play-off turunda Hollanda’nın güçlü ekiplerinden Twente ile eşleşti.

İlk maçı kendi sahasında oynayacak olan sarı lacivertli temsilcimizin mücadelesi, 24 Ağustos Perşembe günü TSİ 20.00’de İstanbul'da oynanacak.