Tayfur Bingöl: “Beşiktaş Premier League Seviyesinde Bir Takım”

ANA SAYFAHABERLER → Tayfur Bingöl: “Beşiktaş Premier League Seviyesinde Bir Takım”

Tayfur Bingöl: “Beşiktaş Premier League Seviyesinde Bir Takım”

Tayfur Bingöl: “Beşiktaş Premier League Seviyesinde Bir Takım”

Yaz transfer döneminin son günlerinde Beşiktaş’a transfer olan Tayfur Bingöl, Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

“Rol Modelim Lewis Hamilton”

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Tayfur Bigöl, hayatında Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’ı rol model aldığını söylerken bir gün başarılı pilotla tanışmak istediğini belirtti:

"Giyimimle alakalı rol model olarak şampiyon Lewis Hamilton'ı örnek alıyorum. Umarım onunla bir gün tanışırım. Bir gün onunla kahve içmek ve sohbet etmek gibi bir hayalim var."

“12-13 Yaşlarımda İnönü Stadı’ndaki Maçları İzliyordum”

Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş olan Tayfur Bingöl, küçüklüğünden beri Beşiktaş maçlarını takip ettiğini ve yıllardır televizyondan izlediği yerde oyuncu olarak oynamanın bir rüya gibi olduğunu söyledi:

"12-13 yaşlarımda İnönü Stadı'ndaki maçları izliyordum. Stada gidemesem bile televizyondan takip ediyordum. İlk maçımı oynadığımda inanılmaz bir atmosfer vardı. Bunun gerçek mi rüya mı olduğunu ayırt edemedim."

“Avrupa Hedefim Yok”

29 yaşındaki savunma oyuncusu, gelecek planları arasında Avrupa’ya gitmek olmadığını ve kendisini Türkiye’de geliştirip Türk futboluna katkı sağlamak istediğini vurguladı:

"Avrupa hedefim yok. Beşiktaş, şu an Premier League seviyesinde bir takım. Kendimi burada geliştirmemin hem benim hem Türk futbolu hem de Beşiktaş için iyi olacağını düşünüyorum."

“Yeni Hedefim Forvet Oynamak”

Futbol kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, ileride forvet pozisyonunda oynamak istediğini ve bu yönde çalışmalar yapacağını söylerken 20 gole katkı verebileceğinin altını çizdi.

"Yeni hedefim ileride forvet oynamak. Kendimi güncelleyip ilerleyen zamanda forvete uyum sağlamaya çalışacağım. Toplam asistlerle birlikte 20 gole ulaşabilirim."

“Beşiktaş’ta Olmanın Mutluluğunu Her Gün Yaşıyorum”

Alanyaspor forması giyerken adı çokça siyah beyazlı ekip ile anılan Tayfur Bingöl, şu an Beşiktaş’ta olduğu için çok mutlu olduğunu ve her gün bunu hissettiğini söyledi.

"Beşiktaş'ta olmanın mutluluğunu her gün, her antrenmanda, armaya her baktığımda yaşıyorum."