Takım Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

ANA SAYFAHABERLER → Takım Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

Takım Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

Takım Oyunları Sevenler İçin Petrol Ofisi Sosyal Lig!

Mobil oyun sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ederken ülkemiz de bu süreci yakından takip ediyor. Hali hazırda indirilip oynanabilen durumda olan binlerce yerli yapım oyunumuz var. Mobil oyun sektöründe başarılı bir grafik çiziyor oluşumuz oyunseverlerin Türk oyunlarını sıklıkla tercih etmesine sebep oldu. Takım oyunları seven kişiler için ilk adres kesinlikle Petrol Ofisi Sosyal Lig!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Futbolu seven ve düzenli olarak takip eden kişiler mobil oyunlarda da futbol oyunlarını bolca oynuyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu kategoride yer alan ve yüz binlerce kişinin aktif olarak oynadığı oyunlardan bir tanesi. Her hafta muhteşem bir heyecana sahne olan oyunda kurduğunuz kadro ile maksimum puanı kazanmayı hedefliyorsunuz. Kurduğunuz takımın puanı ise futbolcuların gerçek maç performanslarına göre belirleniyor. Siz de bu muhteşem heyecanı kaçırmamak için hemen oyunu indirin.

Oynanış Kolaylığı ile Herkes Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Bilgisayara ya da diğer bir tabirle yapay zekaya karşı oynana oyunlarda oyunun oynanışının kolay olması oyuncuların kısa süre içerisinde oyundan sıkılmasına sebep olabiliyor. Ancak bu durum online oyunlar için geçerli değil. Çünkü online oyunlarda rekabet ortamını oyuncu sayısının fazlalığı ortaya çıkarıyor. Oyun ne kadar kolay ya da zor olursa olsun oynayan kişilerin yetenekleri kazanan oyuncuları belirliyor.

Söz konusu oyun Petrol Ofisi Sosyal Lig olduğunda ise durum biraz daha farklı. Oynanışı son derece kolay bir oyun olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de takımınızın aldığı puanı belirlerken kontrolü sizde olmayan durumları tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Takımınıza aldığınız oyuncuların gerçek maç performansları size puan kazandırdığı için gününde olmayan bir futbolcu size çok fazla puan kaybettirebiliyor. Bu durum da rekabetin maksimum seviyelerde olmasını sağlamakta.

Akıllı Telefonunuz İle Her Yerde Petrol Ofisi Sosyal Lig Oynayın!

Mobil oyun sektöründe ilk 11 kurma oyunları dendiğinde akla ilk olarak Petrol Ofisi Sosyal Lig geliyor. Oyun yalnızca mobil cihazlarda oynanabilmekte ve bu durum oyuncular tarafından son derece olumlu bir şekilde karşılanıyor. Çünkü oyuncular kadrolarını kurarken boş vakitlerini değerlendirmek istiyorlar. Otobüste yolculuk yaparken ya da yemeklerini yudumlarken yeni haftanın kadrosu için incelemelerde bulunuyorlar.

Siz de akıllı telefonlarınıza ya da tabletinize Petrol Ofisi Sosyal Lig indirdikten sonra kolayca oyunu yükleyip üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturulan üyeliklerin ardından oyuna giriş işlemini yapacak ve kadronuzu kurmaya başlayacaksınız. Kadronuzun aldığı puanı öğrenmek için haftanın tamamlanmasını beklemeniz gerekli. Süper Lig’de haftanın maçları tamamlandığı anda takımınız aldığı puan belli oluyor.

Bütçenize En Uygun Takımı Kurmaya Çalışın!

Takımınızı kurarken futbolcuların performanslarını göz önünde bulundurmanız gerekli. Sizden TFF Süper Lig’in en iyi kadrosunu kurmanızı istersek mevcut istatistiklere göre bu kadroyu oluşturabilirsiniz. Ancak oyun içerisinde size sunula bütçe, bu futbolcuların tamamını kadronuza almaya yetmiyor. Haliyle alternatif isimlere yönelmeniz ve bu şekilde başarıyı yakalayabilmeniz gerekli.

Hali hazırda ligimizin en iyi futbolcularını seçmek en yüksek puanı alacağınızı garanti etmiyor. Çünkü puanlar yalnızca elde edilen istatistiklere göre belirleniyor. Futbol oyunları kategorisinin lideri Petrol Ofisi Sosyal Lig’de haftanın en fazla gol atan forvet oyuncusu kimse gollerden en yüksek puanı o oyuncu alıyor. Diğer forvet oyuncularının mevcut kalitesinin daha fazla olması hiç önemli değil. Puan tablosuna baktığınızda futbolcuların puanlarının belirlenmesinde farklı etmenlerin devreye girdiğini görüyorsunuz. Bu etmenleri bir araya getirmede en başarılı olan futbolcular haftanın en değerli futbolcuları oluyor.

Fikstürü İncelemeden Takım Kurmayın!

Takımınız için futbolcu belirlerken en önemli etmenlerden bir tanesi futbolcuların oynadıkları takımlar. Çünkü puan tablosunda görebileceğiniz gibi futbolcunun oynadığı takım maçı kazanırsa futbolcu ekstra puan kazanıyor. Bu yüzden de kazanacağınızı düşündüğünüz takımlardan futbolcu seçmeniz çok daha mantıklı bir tercih olacak.

Futbolcuların istatistiklerine göre puanlar belirlendiği için futbolcunun karşısındaki takım da önemli. Futbolun takım oyunları içerisinde popüler olmasının başlıca sebeplerinden bir tanesi performansın yalnızca futbolcunun kendisine bağlı olmayışı. Karşısında oynayan futbolcular ya da karşı takımın oyun tarzı futbolcuların istatistiklerini direkt olarak etkiliyor.

Kadronuza defans oyuncusu seçecekseniz ligimizin en az gol atan takımları ile oynayan takımlardan futbolcu seçebilirsiniz. Çünkü seçeceğiniz futbolcunun takımının gol yeme ihtimali düşük olacak ve sizler defans oyuncunuzdan ekstra puanlar kazanmış olacaksınız. Bu gibi yöntemler ile en iyi kadroyu kurup rakiplerinizi alt etmeye zaman kaybetmeden başlayın.

Yüz Binlerce Oyuncu İle Kıyasıya Rekabet

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de her sezon muhteşem ödüller dağıtılıyor. 2023-2024 sezonunda da hem haftalık ödüller hem de sezonun büyük ödülleri hayal edilen seviyenin de ötesinde. Ödüllerin bu denli büyük oluşu futbolu çok seven oyuncuları Petrol Ofisi Sosyal Lig’e çekmiş durumda. Oyunu aktif bir şekilde oynayan yüz binlerce oyuncu var. Bu oyuncuların tamamı bu harika ödülleri kazanmak için çaba sarf ediyor.

Siz de oyunu oynamaya başladığını zanda inanılmaz rekabetin bir parçası haline geleceksiniz. Yapacağınız kadro tercihleri sizi binlerce kişinin önüne geçirecek. Sonrasında haftanın ya da düzenlenen turnuvaların en iyi kadrosunu kurduğunuzda muhteşem ödülleri kazanan sizler olacaksınız.

Milyonlarca Liralık Ödülleri Kazanmak Zor Değil

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de değeri milyon liralarla tanımlanan KIA Niro Hibrit otomobil hediye diliyor. Bunun yanı sıra sezon boyunca değeri 2.5 milyon TL seviyesini bulan yakıt hediyeleri verilmekte. Her hafta 1 kişiye PS5 ve FIFA hediye ediliyor. Bu ödüllerin tamamı düşünüldüğünde harika bir ödül havuzunun varlığından bahsetmek mümkün. Siz de bu ödül havuzundan payınıza düşen harika ödülleri kazanabilirsiniz. Bunun çok zor olmadığını düşünüp kadronuzu kurmaya hemen başlayın.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play