Takım Kurma Oyunları Arasında Liderlik Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

ANA SAYFAHABERLER → Takım Kurma Oyunları Arasında Liderlik Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Takım Kurma Oyunları Arasında Liderlik Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Takım Kurma Oyunları Arasında Liderlik Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Oyun dünyasında milyonlarca insanı peşinden sürükleyen çok sayıda oyun var. İnsanlar bu harika oyunlarda bolca zaman harcıyor ve oyun bir yerden sonra tamamlanıyor ya da artık eski tadı vermiyor. Online oyunlarda ise durum biraz daha farklı. Rekabet ortamı her zaman devam ettiği için insanlar oynamaya sürekli olarak devam edebiliyorlar. Özellikle bu oyunlar mobil platformlarda sunuluyorsa boş zamanların büyük bir kısmı bu oyunlarla geçiriliyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Oyun sektöründe takım kurma oyunları her zaman çok sevildi. İnsanlar futbol takımlarını yönettikleri ve transferler yaptıkları oyunları sürekli olarak oynadılar. Petrol Ofisi Sosyal Lig bu kategoride yer alan ve aynı zamanda da online olarak karşımıza çıkan bir mobil oyun. Her yönüyle sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor. Sunduğu harika rekabet ortamının yanı sıra oyun içerisinde inanılması güç ödüller de var. Siz de bu muhteşem oyunu incelemeye başlayabilir ve heyecanın bir parçası olabilirsiniz.

Fantezi Futbol Dünyasının Tartışmasız Lideri

Oyun sektörünü takip eden ve düzenli olarak oyun oynayan kişilerdenseniz fantezi futbol tabirini daha önce duymuşsunuzdur. Bu oyun türünde oyuncular her hafta kadrolarını kurarak en yüksek puanlı oyuncu olmak için çaba sarf ediyorlar. Kurulan kadroların puanları tercih edilen futbolcuların gerçek maç performanslarına göre belirleniyor. Futbolcu havuzu ise genellikle bir lig ya da turnuva ile sınırlandırılıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig tüm dünyada fantezi futbol tarihinin en iyi oyunlarından bir tanesi. Takım oluşturma oyunları incelendiğinde tamamına yakınının bu harika oyunun gerisinde olduğunu görebiliyoruz. Hem mevcut fantezi futbol özelliklerini en iyi şekilde yansıtan hem de yeni özellikler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Petrol Ofisi Sosyal Lig artık yüz binlerce insanın oynadığı bir oyun haline geldi. Siz de zaman kaybetmeden bu harika oyunu denemeye başlayın.

Çok Kısa Sürede Üyeliğinizi Tamamlayıp Takım Kurma Oyununa Dalış Yapın!

Petrol Ofisi Sosyal Lig mobil platformlar için sunulan, tamamen ücretsiz bir takım kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu oynamak için akıllı telefonunuzun olması ve internet bağlantınızın bulunması yeterli. Oyuna giriş yapmadan önce üyelik işlemlerini tamamlamanız gerekiyor. Bu konuda hiçbir endişenizin bulunmasına gerek yok. Gerçekleştireceğiniz üyelikler yalnızca oyun içerisindeki diğer oyunculardan ayrılabilmeniz için yapılmakta.

Üyelik aşamalarında bir iletişim kanalı sunmanız gerekli. Bu iletişim kanalı telefon numarası ya da mail adresiniz olabilir. Tercih edeceğiniz bu erişim kanalı oyuna giriş aşamasında da sizlerden talep ediliyor. Ancak giriş bilgilerini kaydettikten sonra oyuna girişlerde direkt olarak takım kurma aşamasına geçebilirsiniz. Bütün bu üyelik işlemleri saniyeler içerisinde tamamlanacaktır.

Sezon Boyunca Maksimum Puanı Toplamayı Hedeflemelisiniz!

Fantezi futbol oyunlarının belirli bir ligi ya da turnuvayı kapsadığından bahsetmiştik. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bizim profesyonel futbol ligimiz olan TFF Süper Lig’i kapsayan bir oyun. Oyunun içerisinde farklı bir ligden futbolcu seçimi yapmak mümkün olmuyor. Yalnızca bizim ligimizden seçeceğiniz oyuncular ile kadronuzu kuruyorsunuz.

Oyundaki puanlama futbolcuların gerçek performanslarına göre yapıldığı için ligin ne kadar süre devam ediyorsa oyundaki puanlamalar da o kadar süre devam ediyor. Ligimiz 38 hafta üzerinden oynana bir lig ve Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de 38 hafta boyunca mücadelenin bir parçası olup puanlarınızı toplayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde verilen ödüller arasında en büyüğü sezonluk ödüller olduğu için her zaman bu hedefte kadronuzu kurarak oyunu oynamanız gerekiyor.

Doğru Taktik Sizi Muhteşem Hediyelere Götürecek

Oyun içerisinde kadronuzu belirlemeden önce takımınızın hangi taktiğe sahip olacağını belirlemeniz gerekli. Oyun içerisinde tüm takımlar sabit bir taktiğe göre kurulmuş. Bazı oyuncular takımlarını (3-5-2) taktiğiyle sahaya sürerken bazıları klasik bir (4-4-2) ile puan toplamaya çalışıyor. Her mevkideki futbolcunun yüksek puan alması mümkün olduğundan futbolculardan beklediğiniz performanslara göre taktiğinizi belirlemeniz gerekli.

Taktiğinizi belirlerken o hafta yüksek puanlar beklediğiniz futbolcuları göz önünde bulundurmanız gerekli. Nispeten güçsüz takımlara karşı oynayan ve takımının kazanma ihtimali yüksek olan futbolcular arasından seçim yapmanız gerekli. Eğer bu özelliklere sahip futbolcuları bulduğunuzda 3 adet stoper listenizde yer alıyorsa 5’li bir defans hattı oluşturabilirsiniz. Bu hafta iyi puan toplayarak olan forvet oyuncularının olduğunu düşünüyorsanız 2 santraforla sahaya çıkmanız daha doğru olacak.

Rekabetin Hiç Bitmediği Takım Kurma Oyunu

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de tek ödül devrelerin kazanan isimlerine verilen KIA Niro Hibrit değil. Tabi ki değeri milyonlarla ifade edilen bir otomobili kazanmak muhteşem bir his. Ancak bu otomobili kazanan yalnızca iki kişi olacağından oyuncuların diğer hediyelere de odaklanması gerekiyor. Bunun için de Petrol Ofisi Sosyal Lig’de haftalık ödüller ve belirli dönemlerde düzenlenen turnuvalarda verilen ödüller var.

Haftanın en yüksek puan alan oyuncuları muhteşem hediyeler kazanabiliyor. Aynı durum turnuvalar için de geçerli. Haliyle oyuncular hiçbir zaman oyunu oynamayı bırakmadan hediye almak için mücadele ediyorlar. Oyunun verdiği inanılmaz keyfi seven ve sadece oyundan keyif aldığı için oyunu oynayan bir kesim de olunca oyundaki rekabet hiçbir zaman azalmamış oluyor.

Takım Kurma Oyunları ile Ödül Kazanmak Zor Değil

Tarih boyunda oyuncularına ödüller sunan oyunlar karşımıza çıktı. Ancak bu oyunlarda ödülleri genellikle çok zor oluyor. Ödül havuzu küçük olduğundan yalnızca birkaç kişi ödül alıyor ve diğer oyuncuların gösterdikleri çaba boşa gitmiş oluyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ise durum daha farklı. Takım oluşturma oyunları arasında sunduğu ödüllerle de kendisini gösteren Sosyal Lig’de her haftanın kazananı PS 5 ve FIFA ödülünün sahibi oluyor. Bunun yanında turnuvaları kazananlar iPhone 15 ve Sezonluk TOD TV Taraftar Paketi hediyelerinin sahibi oluyor. Her hafta 100 kişiye 500 TL tutarında yakıt hediye edildiği de düşünülünce bu harika oyunda ödül kazanmanın o kadar zor olmadığını söylemek mümkün.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play