Süper Lig Takip Edenlere En İyi Fantezi Futbol Oyunu!

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig Takip Edenlere En İyi Fantezi Futbol Oyunu!

Süper Lig Takip Edenlere En İyi Fantezi Futbol Oyunu!

Süper Lig Takip Edenlere En İyi Fantezi Futbol Oyunu!

Ülkemizde yaşamına devam edip futbol ile hiç ilgilenmemek çok zor. Çünkü milyonlarca insan takımlarını çok büyük bir sevda ile destekliyor ve sürekli olarak futbol hakkında konuşuyor. Her ne kadar ligimiz dünya üzerindeki en yüksek değere sahip olan lig olmasa da bizim için çok değerli. Tutuğumuz takımın mücadele ettiği her alan bizim için önemli olduğundan hepimiz ayrıntılı bir şekilde ligimizi takip ediyoruz.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Düzenli bir biçimde Süper Lig takip eden kişiler için oyun dünyasında da futbol oyunları ön planda oluyor. Her zaman futbolcu olmak ya da bir türlü futbolun içerisinde yer almak isteyen kişiler olarak oyunlar belirli oranda bize bu imkanı tanıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig bunu en üst düzeyde sağlayan oyunların başında gelmekte. Tam anlamıyla sizi Türkiye’de futbolun içerisinde sokan oyunda başarılı olabilir ve harika ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

Futbolcuların Süper Lig Performansı Sizin Kaderinizi Belirleyecek!

Petrol Ofisi Sosyal Lig birçok yönden yenilikçi bir fantezi futbol oyunu. Oyunun içerisinde yepyeni çok sayıda özellik var. Ancak fantezi futbolun özü hiçbir zaman bozulmamış ve aynı heyecanı sizlere sunabiliyor.

Fantezi futbol oyunlarında oyuncular kurdukları kadrolar ile maksimum seviyede puan toplayıp en başarılı oyuncu olmak için çabalarlar. Bu süreçte toplayacakları puanları seçtikleri futbolcuların gerçek maç performansları belirlemektedir. Petrol Ofisi Sosyal Lig, TFF Süper Lig odaklı bir oyun olduğu için yalnızca bizim ligimizden futbolculara yer verip bu futbolcuların lig performanslarına göre puanlar alıyoruz.

Kadronuzda tercih ettiğiniz futbolcuların o haftaki lig performansı sizi çok daha fazla etkilemeye başlıyor. Bir anda kadronuzda olan futbolcuları desteklerken kendinizi buluyorsunuz. Taraftarı olduğunuz takımdan aldığınız futbolcular ise sizin için ekstra anlamlar ifade etmeye başlıyor. Bu da sizi tam anlamıyla futbol dünyasının içerisine sokmakta.

Telefonunuz ile Her Yerde Petrol Ofisi Sosyal Lig Oynayın!

Fantezi futbol oyunları çok yüksek grafikler gerektirmeyen oyunlar. Genellikle yapımcılar oyunun en kolay şekilde oynanabilmesi için tasarımlar yapıyorlar. Bu doğrultuda Petrol Ofisi Sosyal Lig gibi fantezi futbolun lider oyunlarının mobil oyun sektöründe kendisini göstermesi çok daha doğru. Yüksek grafik içeren oyunların dahi oynanabildiği mobil cihazlarda Sosyal Lig oynamak hiç de zor olmayacak.

Akıllı telefonunuza oyunu indirip kurduktan sonra sizden bir üyelik oluşturmanız isteniyor. Üyelik aşamasını da saniyeler içerisinde tamamlamanız mümkün olacak. Sonrasında kadronuzu kurmak için önünüzde hiçbir engel olmayacak. Kurulan kadrolar Süper Lig sonuçları gelmeye başladıkça puanlanacak ve haftanın son maçının ardından takımızın aldığı puan belirlenecek. Eğer doğru tercihlerle klasmanın üst sıralarında yer alırsanız harika hediyeler sizleri bekliyor.

Fantezi Futbol Dünyasına Getirilen Yenilikleri Kullanın!

Fantezi futbol oyunlarını uzun süredir takip eden ve oynayan oyuncular var. Haliyle bu oyuncular Petrol Ofisi Sosyal Lig oynarken de ufak tefek avantajlara sahip olabiliyorlar. Her ne kadar tecrübeleri onları öne geçirse de futbol bilgisi en iyi düzeyde olan oyuncuların geri planda kalması mümkün değil. Buna ek olarak oyun içerisinde bazı yenilikler de var. Eğer bu yeniliklere kulak asmayıp klasik bir biçimde fantezi futbol oyununu oynamaya devam ederseniz geri planda kalabilirsiniz.

Klasik fantezi futbol oyunlarının aksine Petrol Ofisi Sosyal Lig’de yalnızca ilk 11’inizi belirlemiyorsunuz. Aslında tam anlamıyla bir takım kurmanız isteniyor. Kuracağınız takımın yedek futbolcularını da siz belirliyorsunuz. Bunun yanı sıra takımınızın başına bir teknik adam da yerleştirebilirsiniz. Bütün bu eklemeleri doğru bir biçimde kullanırsanız size son derece olumlu geri dönüşler olacaktır. Böylece rakipleriniz geride bırakmanız çok daha kolay olur.

Kaptan Seçimini Kusursuz Yap Haftalık Ödülü Kap!

İzleyiciler farkında olmasa da takım kaptanları müsabakalara çok büyük etkilerde bulunurlar. Yaptıkları uyarılar ile bütün takımı yönlendirirler. Tabiri caizse takımın sahadaki teknik direktörü olurlar.

Liderlik özellikleri ile ön plana çıkan takım kaptanları futbol dünyasında olduğu gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de çok önemli. Oyunun puanlama sisteminde takım kaptanlarının aldıkları haftalık puanlar 2 ile çarpılıyor. Böylece takımın en yüksek puan katkısı olan futbolcusu takım kaptanı oluyor. Haliyle takım kaptanlarınızı belirlerken iki defa düşünmeniz çok daha doğru olabilir.

Takım kaptanı seçerken herhangi bir sınırlama bulunmamakta. Oynanacak olan Süper Lig maçları göz önünde bulundurularak tüm futbolcular takım kaptanı seçilebilir. Seçilecek olan futbolcuların takımlarında kaptan olup olmaması önemli olmayacaktır.

Ligin Her Haftasında Büyük Rekabet

Süper Lig’in en önemli özelliklerinden bir tanesi bitmek bilmeyen rekabeti. Çok uzun yıllardır şampiyonun belirlendiği maçlar son 1-2 hafta içerisinde oluyor. Bir takımın çok büyük puan farkları oluşturup şampiyonluğunu erkenden ilan ettiği yıllar son derece az. Süper Lig’i merkez alan Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu yönüyle ligimize çok benziyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de rekabet her hafta hız kesmeden devam etmekte.

Oyun içerisinde genel klasmanın dışında haftalık puanların listelendiği bir haftalık klasman da yer alıyor. Böylece oyuncular genel klasmanda çok geri düşmüş olsalar da haftalık klasmanda üst sıralarda yer alarak harika ödüller kazanmanın planlarını yapıyorlar. Her hafta bunu başara çok sayıda oyuncu bulunuyor. Siz de rahatlıkla bu oyunculardan bir tanesi olabilirsiniz.

Hem Oyun Oynayın Hem Muhteşem Ödüller Kazanın!

Futbol oyunu oynamak başlı başına çok zevkli bir aktivite. Bugüne kadar hepimiz hiçbir ödül olmamasına rağmen saatlerce futbol oyunlarını oynadık ve çok keyif aldık. Petrol Ofisi Sosyal Lig oynarken hediyeler kazandıran bir oyun olmasıyla da ön planda. Üstelik sunulan ödüller oldukça yüksek değere sahip. Siz de değeri milyonlarla ölçülen hediyeler arasından en iyilerini kazanabilirsiniz.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play