Süper Lig Heyecanı Fantezi Futbola Taşınıyor!

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig Heyecanı Fantezi Futbola Taşınıyor!

Süper Lig Heyecanı Fantezi Futbola Taşınıyor!

Süper Lig Heyecanı Fantezi Futbola Taşınıyor!

Hiç kuşkusuz Süper Lig dünyanın en heyecanlı liglerinden bir tanesi. Her ne kadar başarı sıralamasında en üstlerde yer almıyor olsak da futbola duyduğumuz tutku, muhteşem bir rekabetin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Haliyle milyonlarca insan bu rekabetin büyüsüne katılıp futbolla yatıp futbolla kalkıyor.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Futbolu ve Süper Lig’i seven kişiler bu zevklerini oyun dünyasına taşıyabilirler. Fantezi futbol dünyasının en başarılı üyesi olarak gösterilen Petrol Ofisi Sosyal Lig ile birlikte siz de Süper Lig’in kendi dünyasında yerinizi alabilirsiniz. Yapacağınız kadroların başarısı futbolcuların ligdeki performansına göre belirleneceğinden Süper Lig’in en başarılı teknik adamlarından bir tanesine dönüşmeniz gerekecek. Hiç vakit kaybetmeden bu muhteşem heyecana dahil olun.

Herkesten Tam Not Alan Süper Lig Fantezi Oyunu!

Futbol oyunlarını takip ediyorsanız fantezi futbol oyunları hakkında da bilgi sahibisinizdir. Fantezi futbol oyunlarında kendinize bir kadro kurup rakipleriniz ile kıyasıya bir mücadelenin içerisinde yer alıyorsunuz. Bu mücadelede kadronuzun başarısı seçtiğiniz futbolcuların gerçek maç performanslarına göre belirleniyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig, Süper Lig bünyesinde futbol oynayan tüm futbolcuları dahil ettiği havuzu ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Fantezi futbol oyunlarının insanlar tarafından sevilmesi için belli başlı şartları sağlıyor olması gerekli. İlk olarak oyunculara adil bir ortamın sunulması gerekiyor. Bunun yanı sıra futbolcu sınırlamalarının olmaması çok önemli. Oyuncuların ligdeki tüm takımlardan futbolcu seçebilmesi önem arz ediyor. Bütün bunlara ek olarak oyunun başarı ödüllerinin de iyi düzeyde olması şart. Petrol Ofisi Sosyal Lig, saydığımız bu etmenlerin tamamını en iyi şekilde sağlayarak eleştirmenlerden tam not alıyor.

Süper Lig Fantezi Futbol Oyununa Kolayca Üye Ol!

Online oyunların tamamında olduğu gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de ilk olarak kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekli. Kayıt işlemlerinde hiçbir zorluk yaşamayacağınızı şimdiden söyleyebiliriz. Yeni haftanın Süper Lig maçları başlamadan önce oyunun mobil uygulamasına giriş yaparsanız buradan kolayca yeni üyelik işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Üyelik işlemlerinde en büyük problemlerden bir tanesi paylaşılan kişisel bilgiler oluyor. Maalesef birçok oyuncu bilinçsiz bir şekilde yabancı kaynaklara kişisel bilgilerini veriyorlar. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig’de böyle bir durum söz konusu değil. Tamamen yerli bir uygulama olan Sosyal Lig sizden kişisel bilgilerinizi talep etmemekte. Yalnızca mail adresinizi ya da isterseniz telefon numaranızı sizlerden talep ederek sizinle iletişime geçeceği bir kanal oluşturuyor.

Her Hafta Yeni Bir Takım Kur, Rakiplerini Yen!

Oyunun mantığı son derece basit. Süper Lig maçları başlamadan önce oyuna giriş yaparak yeni haftada rakipleriniz ile rekabet ederken kullanacağınız kadroya futbolcu seçmeniz gerekiyor. Futbolcuları seçerken farklı etmenlere dikkat etmeniz gerekli. Ancak burada temel unsur en yüksek puanı toplamak olacak. Bunun için de olumlu istatistikleri maksimum seviyede olacak futbolcuları belirlemeniz gerekli.

Futbolcu seçimleri yaparken sezonluk istatistikleri düşünmenize gerek yok. Çünkü oyun içerisinde her hafta yeni bir kadro belirleyebiliyorsunuz. Kadronuzu değiştirirken hiçbir zorluk yaşamayacaksınız. Çünkü tercih edeceğiniz futbolcuları sezonluk olarak kadronuza katmıyorsunuz. Yeni hafta başladığında sıfırdan bir kadro kurma şansınız oluyor. Tabi ki bunu yaparken size sunulan bütçe kapsamında seçimlerinizi yapıyorsunuz. Bu sayede oyun maksimum seviyede rekabetçi oluyor.

Rakip Takıma Göre Oyuncu Seçenler Kazanıyor!

Futbolcu seçimlerinizi yaparken futbolcuların bu hafta oynayacakları rakiplerini analiz etmeniz çok doğru bir tercih olacaktır. Çünkü güçlü rakiplerle oynayan futbolcuların iyi istatistikleri elde etmesi daha zor olur. Haliyle toplayacağı puanlar da az olacaktır.

Seçeceğiniz bir forvet oyuncusu bu hafta ligde, defansı oldukça kuvvetli bir takıma karşı oynuyorsa gol atmakta zorluk yaşar. Gol atma başarısı gösterse dahi 2. ya da 3. gole ulaşması zor olur. Bu yüzden farklı bir forvet oyuncusunu tercih etmek daha doğru bir tercihtir.

Hafta başlamadan önce doğru kadroyu kurarsanız Süper Lig maç sonuçları açıklandığında en yüksük puanı siz toplayıp ödüllere uzanabilirsiniz. Rakiplerinizi geride bıraktığınız takdirde muhteşem ödüller sizleri bekliyor olacak.

Binlerce Oyuncu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de!

Petrol Ofisi Sosyal Lig, birçok farklı yönden fantezi futbol dünyasının en iyi oyunu. Haliyle bu kadar kaliteli bir oyunu tercih eden oyuncu sayısı da son derece fazla oluyor. Binlerce oyuncu her sene Petrol Ofisi Sosyal Lig’de yerini almakta. Her geçen sene oyuncu sayısında artış meydana geliyor ve ödüllere uzanmak biraz daha zorlu bir hal alıyor. Ancak ödüllerin de her geçen sene daha yüksek seviyelerde olduğunu söylemek gerekli.

Oyun içerisindeki ödül sisteminden ödülünüzü almak için rakiplerinizi geride bırakmanız gerekli. Ödül havuzu çok zengin olduğundan ve ülkemizdeki futbol tutkunu sayısı çok fazla olduğundan oyuncu oynayan insan sayısı bir hayli fazla. Ancak bu oyuncular sizleri hiçbir şekilde etkilemiyor. Haliyle siz başarılı kadrolar kurduğunuz sürece ödülleri toplamaya ve yılı muhteşem bir şekilde geçirmeye devam ediyorsunuz.

Süper Lig Fantezi Futbol Oyununda Muhteşem Ödüller Kazanma Vakti!

Oyun içerisindeki ödül sisteminin harika olduğunu söylememiz gerekli. Oyunda ligin ilk devresini ve ikinci devresini lider bitiren kişilere KIA Niro Hibrit otomobil hediye ediliyor. Ancak lig başladığı için oyundan ödül kazanma fırsatını kaçırdığınızı düşünmeyin. Ligin ikinci yarısı dahi başlamışken oyuna dahil olarak haftalık ödülleri kazanma şansını elde edebilirsiniz.

Oyunda haftanın en iyi oyuncusuna PlayStation 5 ve FIFA hediye ediliyor. Bunun yanında her hafta 100 kişiye 500 TL tutarında Petrol Ofisi yakıt hediyesi de verilmekte. Tek bir başarılı kadro kurarak dahi bu hediyelere uzanma şansını elde edeceksiniz. Süper Lig maç sonuçları ortaya çıktıktan sonra OPTA’dan tüm veriler alınıyor ve haftanın kazananları belirleniyor. Bu haftanın kazananı ise siz olabilirsiniz!

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play