Süper Lig’de Bir Teknik Direktör Daha Görevinden Ayrıldı

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig’de Bir Teknik Direktör Daha Görevinden Ayrıldı

Süper Lig’de Bir Teknik Direktör Daha Görevinden Ayrıldı

Süper Lig’de Bir Teknik Direktör Daha Görevinden Ayrıldı

Süper Lig’e bu sezon başında 17 yıl aradan sonra yeniden yükselen İstanbulspor, teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırdığını açıkladı.

İstanbulspor’dan yapılan açıklama şu şekilde oldu:

 “Geçtiğimiz sezon şampiyonluğumuzda ve Süper Lig'e çıkmamızda büyük emeği olan değerli Teknik Direktörümüz Sayın Osman Zeki Korkmaz kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır.

Teknik Direktör değişiminin futbol takımımıza daha faydalı olacağı düşüncesiyle görevinden ayrılan Sayın Osman Zeki Korkmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılarının devamını dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

İstanbulspor İle 49 Maç

Antrenörlük kariyerine 2010 yılında İskenderun Demir Çelik Spor bünyesinde başlayan Osman Zeki Korkmaz, daha sonra sırasıyla Kartalspor, Samsunspor, Kahramanmaraşspor ve Boluspor’da yardımcı antrenör olarak görev aldı.

İlk teknik direktörlük deneyimini 2014 yılında Yeni Amasyaspor’da yaşayan Osman Zeki Korkmaz, kariyerine daha sonra Boluspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’da yardımcı antrenörlük yaparak sürdürdü.

Osman Zeki Korkmaz, 2021/22 sezonunun başında ise İstanbulspor’un başına geçti.

Sarı-siyahlı kulübün başında çıktığı 49 maçta 1.57 puan ortalaması yakalayan Korkmaz, İstanbulspor’un 17 yıl sonra Süper Lig’e çıkmasında büyük rol oynamıştı.