Süper Lig’de 9. Hafta Geri Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig’de 9. Hafta Geri Kaldı

Süper Lig’de 9. Hafta Geri Kaldı

Süper Lig’de 9. Hafta Geri Kaldı

Süper Lig’de 9’uncu hafta dün oynanan Medipol Başakşehir – Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor – Kasımpaşa karşılaşmalarıyla sona erdi.

9’uncu haftanın sonunda Süper Lig’in zirvesinde 18 puanlı ve +7 averajlı 3 takım, Beşiktaş, Adana Demirspor ve arabam.com Konyaspor yer aldı.

18 puanlı bu 3 takımı, 9 haftanın sonunda hanesine 17 puan yazdıran Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Trabzonspor takip etti.

Süper Lig’in 7’ncisi ve lideri arasında yalnızca 1 puan farkın bulunması, bu sezon ligin ne kadar çetin bir mücadeleye sahne olacağını kanıtladı.

Alınan Sonuçlardan Öne Çıkan Notlar

Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

Süper Lig’in 9’uncu haftasında toplam 24 gol atıldı. Oynanan 9 karşılaşmanın 8’inde gol sesi çıkarken sadece Trabzonspor – Kasımpaşa karşılaşması golsüz eşitlikle sona erdi.

Haftanın ve şu ana kadar sezonun en gollü maçında ise Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük’ü evinde 5-4 mağlup etti.

Fenerbahçe ile birlikte bu hafta evinde galibiyet yaşayan diğer takım ise Atakaş Hatayspor oldu. Teknik direktör Volkan Demirel’in ekibi sahasında Corendon Alanyaspor’u 1-0 ile geçti.

Gaziantep FK – Adana Demirspor (1-1), Fraport TAV Antalyaspor – arabam.com Konyaspor (1-1), HangiKredi Ümraniyespor – Yukatel Kayserispor (2-2) ve Trabzonspor – Kasımpaşa (0-0) maçlarında ise kazanan çıkmadı.

MKE Ankaragücü (vs. İstanbulspor), Beşiktaş (vs. Bitexen Giresunspor) ve Demir Grup Sivasspor ise (vs. Medipol Başakşehir) haftayı deplasman galibiyetiyle kapatan ekipler oldular.

Demir Grup Sivasspor bu sezonki ilk galibiyetini alırken, rakibi Medipol Başakşehir ise bu sezon bir lig maçında ilk kez kaybetti.

Böylece 9’uncu hafta sonunda Süper Lig’de namağlup takım kalmadı.