Süper Lig 9. Hafta Skor Katkısı Verenler

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig 9. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 9. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 9. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig’de 9’uncu hafta karşılaşmaları sona erdi.

9’uncu haftada yapılan 9 karşılaşmada toplam 24 gol atıldı. Bu karşılaşmaların yalnızca 1’i (Trabzonspor – Kasımpaşa) golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Futbolseverler diğer 8 mücadelede en az bir gol izlerlerken haftanın en gollü maçı ise Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynandı.

Haftanın karşılaşmalarında takımlarına skor katkısı yapan isimleri alan Petrol Ofisi Sosyal Lig kullanıcıları, haftayı karlı kapatıp sıralamada üst basamaklara tırmandılar.

9. Hafta Sakin Başladı

9’uncu haftanın açılış karşılaşması 7 Ekim 2022 Cuma günü Gaziantep FK ile Adana Demirspor arasında oynandı.

90 dakikası 1-1 biten karşılaşmada Adana Demirspor’un Assombalonga ile attığı gole Gaziantep FK’dan Lazar Markovic cevap verdi. Markovic’in golünde asisti yapan ise kaleci Günay Güvenç oldu.

Cumartesi günü oynanan maçlarda ise 6 gol verdi. Günün ilk karşılaşmasında MKE Ankaragücü, İstanbulspor’u Emre Kılınç (asist Taylan Antalyalı) ve Sowe’nin (asist Jese) golleriyle 2-1 mağlup etti. İstanbulspor’un tek golü ise Valon Ethemi’den geldi.

Fraport TAV Antalyaspor ve arabam.com Konyaspor mücadelesinde ise 1-1’lik eşitlik vardı. Antalya ekibinde Fernando, Konya temsilcisinde ise Calvo golleriyle takımlarına bir puanı getiren isimler oldu.

Günün kapanışında Beşiktaş’ın Bitexen Giresunspor deplasmanından 3 puanla dönmesinde ise golü atan Tayyip Talha Sanuç’un büyük payı vardı.

Pazar Günü Gol Yağmuru Vardı

Fenerbahçe gollü galibiyetle liderliğe yükseldi

Süper Lig’in Pazar seansında yapılan 3 maçtan 2’sinde taraftarlar bol gollü mücadelelere şahit oldu.

Ümraniyespor ile Yukatel Kayserispor, 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılırken maçın golleri ev sahibi ekip adına Umut Nayır (asist Oğuz Gürbulak) ve Glumac’tan (asist Lenjani) geldi. Konuk Yukatel Kayserispor ise Miguel Cardoso (asist Kemen) ve Bernard Mensah ile rakibine cevap verdi.

Atakaş Hatayspor ise günün diğer maçında Corendon Alanyaspor’u Burak Öksüz’ün (asist Varga) tek golüyle 1-0 geçti.

Pazar gününün kapanışında ise Kadıköy’de son dönemin en gollü maçlarından biri oynandı. Tam 9 golün atıldığı maçta Fenerbahçe; Miguel Crespo (asist İsmail Yüksek), Enner Valencia (x3) ve Michy Batshuayi’nin (asist Szalai) 5 golüyle rakibini mağlup etti. 2 penaltı golü atan Enner Valencia’nın ilk golünde asisti ise Lincoln Henrique yaptı.

Öte yandan VavaCars Fatih Karagümrük’te ise Borini (x2), Kouassi (asist Borini) ve Burak Kapacak’ın golleri puan için yeterli olmadı. Borini’nin ilk golünde asisti yapan ise Colley idi.

Kapanışı Sivasspor Yaptı

Haftanın kapanış fikstüründe yer alan iki maçtan, Trabzonspor – Kasımpaşa karşılaşmasında gol sesi çıkmazken Demir Grup Sivasspor, namağlup Medipol Başakşehir’i 2-0 yendi.

Sivas ekibine galibiyeti getiren gollerin altında Dia Saba’nın imzası vardı. Bir golünü penaltıdan atan oyuncuya ikinci golünde asisti ise Yatabare yaptı.