Süper Lig 8. Haftada Skor Katkısı Verenler

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig 8. Haftada Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 8. Haftada Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 8. Haftada Skor Katkısı Verenler

Süper Lig’de 8’inci hafta karşılaşmaları sona erdi.

Toplam 16 golün atıldığı 8’inci haftada gol yollarında etkili olan isimlerden bazıları takımlarına puan veya puanlar kazandırırken, bazı oyuncuların skor katkısı ise takımlarının puan almasına yeterli olmadı.

Öte yandan skor katkısı yapan tüm oyuncular, kendilerini Petrol Ofisi Sosyal Lig kadrolarına seçen kullanıcıların haftayı avantajlı bitirmesine sebep oldu.

Cumartesi Seansında 7 Gol Vardı

Medipol Başakşehir deplasmanda galip

Süper Lig’in 8’inci haftası, Kasımpaşa – Gaziantep FK maçıyla başladı. Bu maçtaki tek golün sahibi olan Bersant Celina, Kasımpaşa’ya 3 puanı getirdi. Celina’nın golünde asisti Cedric Bahoken yaptı.

Cumartesi gününün diğer karşılaşmasında ise Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü’ne konuk oldu. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun öğrencilerine galibiyeti Okaka ve Deniz Türüç’ün golleri getirdi. Bu gollerde asistleri ise sırasıyla Mounir Chouiar ve Berkay Özcan yaptı.

Ev sahibi MKE Ankaragücü ise tek golünü Tolga Ciğerci’nin penaltı atışından buldu.

Yukatel Kayserispor – Trabzonspor maçında ise ev sahibi adına Mario Gavranovic, Mame Thiam’ın asistinde golü atan isimdi. Trabzonspor’da Bakasetas (P) ve Umut Bozok’un golleri ise (asist Maxi Gomez) Karadeniz ekibine 3 puan kazandırdı.

Cumartesi gününün son karşılaşmasında ise Adana Demirspor ve Galatasaray arasında gol sesi çıkmadı.

Pazar Gününde Derbi Sessiz Bitti

Hatayspor, Faslı futbolcu El Kaabi'yi renklerine bağladı

Pazar seansının açılışında Corendon Alanyaspor ile Bitexen Giresunspor, 1-1 berabere kaldı. Maçta goller Giresun ekibinden Görkem Sağlam (P) ve Alanyaspor’dan Jure Balkovec’ten geldi (asist Leroy Fer).

Atakaş Hatayspor’un Demir Grup Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada ise konuk ekip adına 1 gol 1 asistle oynayan Ayoub El Kaabi öne çıktı. El Kaabi, Kerim Alıcı’nın asistinde takımını öne geçirirken, Bertuğ Özgür Yıldırım’a yaptığı serviste farkın ikiye çıkmasını sağladı.

Demir Grup Sivasspor’da ise maçtaki tek gol Ulvestad’ın asistinde Erdoğan Yeşilyurt’tan geldi.

Günün bir diğer karşılaşmasında ise arabam.com Konyaspor, Hangi Kredi Ümraniyespor’u Muhammet Demir’in, Guilherme’nin asistinde kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşması olan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi ise başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Kapanış Jetmir Topalli’den

Süper Lig’de 8’inci haftanın kapanışında ise VavaCars Fatih Karagümrük, İstanbulspor’u ağırladı.

Maçta ilk olarak üstünlüğü alan taraf, Ozdoev’in asistinde Mbaye Diagne ile 1-0 öne geçen Andrea Pirlo’nun öğrencileri oldu.

Konuk İstanbulspor ise ikinci yarıda Rroca (asist Muammer Sarıkaya) ile eşitliği yakaladı. Ardından Valon Ethemi’nin asistinde galibiyet golünü atan oyuncu Jetmir Topalli oldu.