Süper Lig 11. Hafta Skor Katkısı Verenler

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig 11. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 11. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 11. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig’de 11’inci hafta karşılaşmaları sona erdi.

11’inci haftada yapılan 9 karşılaşmada toplam 21 gol atıldı. Bu karşılaşmaların yalnızca 3’ü beraberlikle sonuçlanırken 4 maçta ev sahipleri, 2 maçta ise konuk ekipler galip geldi.

Bu hafta oynan 9 karşılaşmanın 4’ünde 2 ve üstü sayıda gol atılırken bu anlamda haftanın en gollü karşılaşması VavaCars Fatih Karagümrük’ün HangiKredi Ümraniyespor’u 3-1 mağlup ettiği mücadele oldu.

Öte yandan Kasımpaşa – Yukatel Kayserispor ve Trabzonspor – Demir Grup Sivasspor maçları ise bu haftanın en az gol atılan maçları olarak öne çıktılar. Her iki karşılaşma da 1-0’lık skorla sona erdi.

Haftanın karşılaşmalarında takımlarına skor katkısı yapan isimleri alan Petrol Ofisi Sosyal Lig kullanıcıları, haftayı karlı kapatıp sıralamada üst basamaklara tırmandılar.

Hafta Antalya’da Başladı

Süper Lig’de 11.haftanın açılış karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor ile İstanbulspor, Antalya’da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekipte goller Fernando ve Veysel Sarı (asist Luyindama) geldi. İstanbulspor adına maçtaki tek golü ise Kaan Gültekin asistinde Mehremic kaydetti.

Fenerbahçe Liderliği Aldı

Cumartesi gününün ilk maçında HangiKredi Ümraniyespor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü Ümraniye Şehir Stadyumu’nda ağırladı.

İki İstanbul temsilcisinin karşılaşmasında HangiKredi Ümraniyespor, dakika 3’te Umut Nayır (asist Geraldo) ile golü buldu.

Bu golden 5 dakika sonrasında Biraschi ile beraberliği yakalayan VavaCars Karagümrük, ikinci yarıdaysa Mbaye Diagne (asist Kouassi) ve Fabio Borini ile öne geçip karşılaşmayı 3-1 galip bitirdi.

Günün diğer karşılaşmasında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşılaştı. Bordo-mavililer rakibini dakika 9’da Marek Hamsik’in attığını golle 1-0 yenerek 2 hafta aradan sonra galip geldi.

Fenerbahçe ise Medipol Başakşehir’i Diego Rossi’nin maçın son bölümünde kaydettiği golle geçerek Süper Lig’de 11.hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Tartışmalı Maç Berabere Bitti

Pazar gününün açılış mücadelesinde ise Yukatel Kayserispor, Kasımpaşa’ya konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden teknik direktör Çağdaş Atan’ın ekibi bu haftayı da Kasımpaşa karşısında galip gelerek bitirdi. Kayseri ekibine galibiyeti getiren golü, eski Kasımpaşa futbolcusu Mame Thiam attı.

Süper Lig’de 11.haftaya lider başlayan Adana Demirspor ise Yeni Adana Stadyumu’nda arabam.com Konyaspor ile karşılaştı.

Seyir zevki yüksek mücadelede Diouf ile öne geçen arabam.com Konyaspor’a, Akintola (asist Emre Akbaba) karşılık verdi ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Haftanın en çok tartışılan maçında ise Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile evinde 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray adına goller ilk yarıda Dries Mertens (asist Mauro Icardi) ve Mauro Icardi’den (asist Sergio Oliveira) geldi. Corendon Alanyaspor ise rakibine ikinci yarıda Balkovec ve Ahmed Hassan’ın (asist Zinedine Ferhat) golleriyle karşılık verdi ve İstanbul’da 1 puanla döndü.

Hatayspor Son Bölümde Kazandı

Haftanın kapanışında ise aynı saatte başlayan iki karşılaşma Bitexen Giresunspor, MKE Ankaragücü’nü; Atakaş Hatayspor ise Beşiktaş’ı ağırladı.

Giresun’daki maçta 69’da Jese’nin penaltı golüyle öne geçen MKE Ankaragücü, 85’te Kuwas’ın asistinde Riad Bajic’in golüne engel olamadı.

Beşiktaş ise 31.saniyede Wout Weghorst’un (asist Muleka) attığı golle çok erken öne geçmesine rağmen Atakaş Hatayspor’a, Ze Luis (asist Kamil Ahmet Çörekçi) ve Kaan Kanak’ın (asist Ruben Riberio) kaydettiği gollerle 2-1 mağlup oldu.