Süper Lig 10. Hafta Skor Katkısı Verenler

ANA SAYFAHABERLER → Süper Lig 10. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 10. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig 10. Hafta Skor Katkısı Verenler

Süper Lig’de 10’uncu hafta karşılaşmaları sona erdi.

10’uncu haftada yapılan 9 karşılaşmada toplam 29 gol atıldı. Bu karşılaşmaların yalnızca 1’i (Beşiktaş-Trabzonspor) beraberlikle sonuçlandı.

Bu hafta oynan 9 karşılaşmanın 8’inde 2 ve üstü sayıda gol atılırken bu anlamda haftanın en gollü karşılaşması Adana Demirspor’un Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ettiği maç oldu.

Öte yandan arabam.com Konyaspor ile Gaziantep FK arasında oynanan ve konuk Gaziantep FK’nın 1-0 kazandığı mücadele ise haftanın en az gol atılan maçı oldu.

Haftanın karşılaşmalarında takımlarına skor katkısı yapan isimleri alan Petrol Ofisi Sosyal Lig kullanıcıları, haftayı karlı kapatıp sıralamada üst basamaklara tırmandılar.

10. Hafta Derbiyle Başladı

10’uncu haftanın açılış karşılaşması 14 Ekim 2022 Cuma günü Corendon Alanyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynandı.

Antalya derbisinde ev sahibi Corendon Alanyaspor’a galibiyeti getiren goller Ahmet Hassan (asist Candeias), Arnaud Lusamba ve Idrissa Doumbia’dan geldi. Konuk Fraport TAV Antalyaspor’da Haji Wright, Cemali Sertel ve Mustafa Erdilman’ın asistleriyle 2 gol atsa da bu goller puan için yeterli olmadı.

Cumartesi günü oynanan maçlarda ise 12 gol vardı. Günün ilk karşılaşmasında VavaCars Fatih Karagümrük, Atakaş Hatayspor’u Fabio Borini, Steven Caulker ve Mbaye Diagne’nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Andrea Pirlo’nun ekibinde Caner Erkin, 2 asist ile maçta öne çıkan isim oldu.

Kasımpaşa’nın Adana Demirspor’u ağırladığı mücadelede ise 5 gol atıldı. Younes Belhanda’nın 1 gol, 2 asistlik performansıyla etkili olduğu mücadelede Adana Demirspor adına diğer goller Badou Ndiaye, Henry Onyekuru ve Akintola’dan geldi. Ayrıca bu gollerde Stambouli ve Gulbrandsen de asistleriyle takımlarına katkı sağladı.

Kasımpaşa’nın tek golü ise Stephane Bahoken’den geldi.

arabam.com Konyaspor ile Gaziantep FK arasındaki maça Güney Güvenç kurtarışlarıyla damga vururken, Erol Bulut’un öğrencilerine Arda Kızıldağ’ın golü 3 puanı getirdi.

Cumartesi gününün kapanış mücadelelerinden diğerinde ise Yukatel Kayserispor, evinde ağırladığı Galatasaray’ı ilk yarıda Mario Gavranovic (asist Kemen) ve Onur Bulut’un attığı gollerle mağlup etti. Galatasaray’ın maçtaki tek sayısını Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Derbide 4 Gol Vardı Kazanan Yoktu

Süper Lig’in Pazar seansının sonucu en merakla beklenen maçı Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynandı.

Karşılıklı 2’şer golün atıldığı derbi maçta Trabzonspor, Maxi Gomez ile öne geçti. Ardından Jens Larsen kendi ağlarını havalandırdı ve skoru Beşiktaş lehine eşitledi. Mahmoud Trezeguet’in 36’ncı dakikada attığı golle bir kez daha skor üstünlüğünü Trabzonspor alsa da 70’inci dakikada Cenk Tosun attığı golle maçın skorunu belirledi ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Öte yandan ligin zirvesinde bulunan ekiplerinden Medipol Başakşehir ise İstanbulspor’u Ndayishimiye’nin duran toptan attığı 2 golle 2-0 geçti. Gollerin asistleri Deniz Türüç ve Leo Duarte’den geldi.

Hafta 3-0 ile Bitti

Fenerbahçe Başkentten 3 puanla döndü, yenilmezlik serisini sürdürdü

Haftanın kapanış fikstüründe yer alan iki maç da aynı skorla sona erdi.

Demir Grup Sivasspor, evinde Bitexen Giresunspor’u Dia Saba’nın 1 gol 2 asist ile yıldızlaştığı maçta 3-0 mağlup etti.

Hakan Arslan ve Mustapha Yatabare’ye asist yapan Dia Saba, geçen haftadan sonra bu hafta da takımına 3 puan getiren isim olarak öne çıktı.

Ankara’daki mücadelede ise Fenerbahçe, MKE Ankaragücü’nü 3-0 ile geçti.

Fenerbahçe’nin golleri Michy Batshuayi, İrfan Can Kahveci (asist Enner Valencia) ve Diego Rossi’den geldi.