Spor Toto Süper Lig’de 21.Hafta Geride Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Spor Toto Süper Lig’de 21.Hafta Geride Kaldı

Spor Toto Süper Lig’de 21.Hafta Geride Kaldı

Spor Toto Süper Lig’de 21.Hafta Geride Kaldı

Spor Toto Süper Lig’de 21.hafta sona erdi.

21.haftada oynanan 9 karşılaşmada gol ve asist yapan isimleri Petrol Ofisi Sosyal Lig kadrosuna alan kullanıcılar, aldıkları puanlarla kendilerine avantaj sağlayıp sıralamada üst basamaklara tırmandılar.

İşte birçok dikkat çekici sonuca sahne olan haftanın özeti:

Beşiktaş Etkili Oynayarak Kazandı

Beşiktaş Seriyi 5 Maça Çıkardı

Haftanın açılış maçında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Corendon Alanyaspor’u konuk etti.

Rakibine maç boyunca üstünlük kuran Beşiktaş, ilk yarıda Cenk Tosun’un attığı iki golle soyunma odasına 2-0 önde girdi. Beşiktaş, Leroy Fer’in kendi kalesine attığı golle skoru 3-0’a getirdi ve maçı da bu sonuçla kazandı.

Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 5 maçın hepsini kazanmış oldu.

Galatasaray 10’da 10 Yaptı

Galatasaray Rekorunu Geliştirdi

Spor Toto Süper Lig’de 28 Ocak Cumartesi günü tam 5 maç oynandı.

Futbolseverlerin Süper Lig’in tadını doyasıya çıkardığı gün, Demir Grup Sivasspor - Adana Demirspor maçıyla başladı.

Adana Demirspor, Malatya’da oynanan maçta Emre Akbaba ve Akintola’nın golleriyle 2-0 öne geçti. Sivasspor, Cofie ile farkı bire indirse de kalan sürede eşitliği bulamadı ve maç Adana Demirspor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Saat 16.00’da başlayan iki maçtan biri olan Atakaş Hatayspor - Trabzonspor maçı, ev sahibi ekibin 2-1 galibiyetiyle tamamlandı.

Trabzonspor, henüz 9.dakikada Enis Bardhi ile öne geçse de ikinci yarıya hızlı başlayan Hatay temsilcisi 47 ve 50.dakikalarda üst üste iki gol bularak skoru lehine çevirdi.

Atakaş Hatayspor adına goller El Kaabi ve Bertuğ Yıldırım’dan geldi. Hatayspor, bu galibiyetle düşme hattından çıkmış oldu.

16.00 seansının diğer karşılaşması ise Ankara’da oynandı. MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK’nın karşı karşıya geldiği mücadele, konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Gaziantep FK adına golleri atan isimler Papy Djilobodji ve Joao Figueiredo oldu.

Akşam saat 19.00’da oynanan iki maçta toplam 9 gol oldu.

Frapor TAV Antalyaspor, evinde HangiKredi Ümraniyespor’u ağırladı. Ümraniyespor’un Umut Nayir ile öne geçtiği maçta Antalyaspor Larsson ve Güray Vural ile geriden geldi ve üstünlüğü aldı.

Onur Ayık ile tekrardan berabere olan maç uzun bir süre 2-2 devam etti. Ancak 90+3.dakikada sahneye çıkan Fredy, Fraport TAV Antalyaspor’a 3-2’lik galibiyeti getirdi.

Bu galibiyetle birlikte Antalyaspor, ligde 6 maç sonra galip gelmiş oldu.

Günün son maçı ise Giresun’da; Bitexen Giresunspor ve Galatasaray arasında oynandı.

Bol pozisyonlu geçen karşılaşmada Galatasaray, 45.dakikada Mauro Icardi ile penaltı vuruşundan yararlanamadı fakat ilk yarı sona ermeden Mertens ile öne geçti.

İkinci yarıda Dubois, Rashica ve Yunus Akgün’den gollerle maçı 4-0 kazanan Galatasaray; Süper Lig tarihinde ilk kez 10 maç üst üste kazanmayı başardı.

İkinci yarıda gol sevinci yaşayan üç isim de Galatasaray formasıyla ilk lig gollerini atmış oldular.

Sarı kırmızılılar, haftayı liderlik koltuğunda kapattı.

Valencia Fenerbahçe’yi Galibiyete Taşıdı

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftası, 29 Ocak Pazar günü İstanbul’da oynanan 3 karşılaşmayla tamamlandı.

Günün ilk karşılaşmasında İstabulspor, Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

İlk yarıyı ev sahibi ekip 2-1 öne kapatmayı başardı ancak Kayserispor ikinci yarıda 3 gol birden bularak deplasmanda 4-2’lik galibiyete ulaştı.

İstanbulspor’da golleri Eyenga-Lokilo ve Valon Ethemi kaydederken Kayserispor’da Carlos Mane, Onur Bulut, Emrah Başsan ve İlhan Parlak golleri atan isimler oldular.

Günün ikinci maçında Medipol Başakşehir, arabam.com Konyaspor ile karşılaştı.

Başakşehir, rakibine maç boyunca ciddi gol şansı vermezken Berkay Özcan ve Deniz Türüç’ün (P) golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı.

Pazar gününün son maçında ise Fenerbahçe, Kasımpaşa ile Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Kasımpaşa, Fall ile öne geçerek skor perdesini araladı. Fakat Fenerbahçe, ilk yarı bitmeden Enner Valencia’nın attığı 2 golle soyunma odasına önde girdi.

İkinci yarıda Fenerbahçe’nin golleri devam etti. Valencia, 52 ve 69.dakikalarda birer gol daha atarak maçı 4 golle tamamladı. Skoru belirleyen isim ise 90+2’de Michy Batshuayi oldu.

Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup etti ve Galatasaray’ı takibine devam etti.

Valencia ise bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 17 maçta tam 19 gole ulaştı ve gol krallığı yarışında açık ara lider konumunda yer alıyor.