Sosyal Lig Futbol Oyunları Arasındaki Yerini Güçlendiriyor!

ANA SAYFAHABERLER → Sosyal Lig Futbol Oyunları Arasındaki Yerini Güçlendiriyor!

Sosyal Lig Futbol Oyunları Arasındaki Yerini Güçlendiriyor!

Sosyal Lig Futbol Oyunları Arasındaki Yerini Güçlendiriyor!

Oyun sektörü her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Oyunlar geliştikçe oynayan kişi sayısı da artış göstermekte. Oyunların hayatımıza girdiği ilk dönemden itibaren futbol oyunları bizlere sunulmakta. Artık klasikleşmiş olan çok önemli oyunlar var. Ancak bunların yanına yeni dönemi kasıp kavuran oyunlar da geliyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig tam olarak bu oyunlardan bir tanesi.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Mobil cihazlardan oynanabilen bir oyun olarak karşımıza çıkan Petrol Ofisi Sosyal Lig futbol oyunları arasında çok önemli bir konumda yer alıyor. Oyunun oynanış tarzı oyuncuları adeta futbol dünyasının bir parçası haline getirmekte. Bu durum da insanlar tarafından çok seviliyor. Her geçen gün bu harika oyunu oynayan kişi sayısı artış göstermekte. Tabi ki oyunun ödüllü olması ve ödüllerin bu kadar büyük olması da bunda etkili.

Sizi Tamamen Futbol Dünyasına Dahil Eden Oyun

Dünyada en iyi futbol oyunları olarak lanse edilen oyunları incelediğimizde oyuncuların genel olarak yapay zekaya karşı oynadığını görüyoruz. FIFA artık online olarak oynanıyor ancak hala tüm oyuncular bu seçeneği değerlendirmemekte. Petrol Ofisi Sosyal Lig ise direkt olarak online bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde her hafta diğer oyuncular ile kıyasıya bir rekabetin içerisine giriyorsunuz.

Petrol Ofisi Sosyal Lig ülkemizde üretilmiş olan ve TFF Süper Lig’i merkez kabul eden bir oyun. Oyun içerisinde sizden her hafta kadro kurmanız isteniyor. Bu kadroyu Süper Lig’de forma giyen futbolcular arasından seçim yaparak kuruyorsunuz. Size ilk etapta bir bütçe ayrılmış durumda. Bu bütçe doğrultusunda futbolcu seçimlerinizi yapmanız gerekli.

Yapılan seçimlerin ardından ligimizdeki maçlar oynanıyor ve futbolcuların haftalık istatistikleri elde ediliyor. Bu istatistikler OPTA’dan alınırken tüm futbolcular puanlanıyor. Oyuncular kadrosunda yer alan futbolcuların toplam puanını alıyorlar. Sıralamada ilk sırayı alan oyuncular haftalık ödüllere uzanıyor. Bunun yanı sıra oyuncular her hafta maksimum puan toplamaya çalışarak sezonluk büyük ödüllerin de peşine düşüyor.

Çok Kısa Sürede Üye Olup Oyuna Başlayın!

Online oyunların tamamında olduğu gibi Petrol Ofisi Sosyal Lig de sizden ilk olarak üyelik oluşturmanızı istiyor. Üyelik oluşturma işlemlerinde kişisel bilgileriniz talep edilmemekte. Yalnızca mail adresi ya da telefon numarası gibi iletişim bilgileriniz isteniyor. Bu bilgilerden istediğiniz vererek üyeliğinizi oluşturuyorsunuz. Bu aşamada ve sonraki aşamalarda sizlerden hiçbir şekilde ücret talep edilmiyor.

Üyelik işlemlerinde Google hesabınızı ya da Apple kimliğinizi kullanma hakkınız da var. Bu seçeneği değerlendirirseniz üyelik işlemlerinin çok daha kısa süre içerisinde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra bilgilerinizi kaydedebilirsiniz. Böylece oyuna her giriş yaptığınızda tekrardan bilgilerinizi girmenize gerek olmayacaktır.

Başarı Odaklı Bütçe Artırımı İle Ödülleri Toplamaya Başlayın!

Kendisini android futbol oyunları arasında kanıtlamayı başaran Petrol Ofisi Sosyal Lig’de size bir başlangıç bütçesi verilmekte. Verilen bu bütçeyle takımınıza oyuncuları alıyorsunuz. Oyuncuların her birinin belirli bir değeri var ve takımızın her bölgesi için futbolcu seçimlerinizi yapıp kadronuzu oluşturuyorsunuz.

Oyunda başarılı seçimler yaptığınızda size ekstra bütçe sunuluyor. Ancak sunulan bu bütçe ligimizin en iyi futbolcularının tamamını kadronuza almanız için yeterli değil. Yine de önemli bir destek olarak gösterilebilir. Daha rahat oyuncu seçimleri yapmanız mümkün oluyor. Dilerseniz gelen bu ek bütçeyi yedek futbolcu almak için de kullanabilirsiniz. Böylece as oyuncularınızın düşük puan alması durumunda yedek oyuncular daha yüksek puan almışsa sizin kurtarıcınız olabilir.

Golcü Defans Oyuncuları İle Ödüller Sizin Oluyor!

Oyuncu seçimlerinizi yaparken birçok farklı etmene dikkat edebilirsiniz. Oyunun içerisinde ayrıntılı bir şekilde açıklanan puan sistemi size bir yol gösterici olacaktır. Puan sistemine baktığınızda hem gol atmanın hem de gol yememenin önemli olduğunu görebilirsiniz. Tabi ki gol atma aşamasında gole daha uzak olan mevkilerin golleri çok daha yüksek puan kazandırıyor.

Forvet oyuncularının gol puanlarına göre defans oyuncularının gol puanları çok daha yüksek. Tabi ki bu oyuncular ligimizde sürekli olarak gol atamıyorlar. Ancak gol atabilecekleri müsabakaları doğru tahmin ederseniz takımınıza nispeten golcü stoperleri koyabilir ve bu şekilde çok daha yüksek puanlara ulaşabilirsiniz.

Futbol Efsaneleri İle Rekabet Etme Şansı

Petrol Ofisi Sosyal Lig futbol oyunları arasında çok özel bir yerde duruyor. Ülkemizde kısa süre içerisinde çok popüler oldu. Kısa sürede binlerce oyuncuya hitap eden hale geldi. Bugün baktığımızda her sezonu oynayan yüz binlerce kullanıcısı bulunuyor. Muhteşem bir heyecan sunduğu için futbola tutku duyan kişilerin bu oyundan uzak durması çok zor. Efsane isimler de bu harika oyunu oynuyorlar.

Ülke futbolumuzda çok önemli başarılara imza atmış isimler bu oyun ile futboldan zevk almaya devam ediyorlar. Siz de her hafta bu efsane isimler ile rekabet etmenin keyfini yaşamış oluyorsunuz. Eğer elde ettiğiniz başarılar üst düzeye olursa hediyeleri kazanmayı da hak edeceksiniz. Böylece Petrol Ofisi Sosyal Lig sizin için çok daha önemli bir hale gelecektir.

İstediğin Dönemde Oyuna Dahil Olmakta Özgürsün!

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in oyun ve ödül sistemi oyuncuların her dönemde oyuna dahil olabilmesini mümkün kılıyor. Android futbol oyunu dendiğinde ilk akla gelen oyun konumuna yükselen Petrol Ofisi Sosyal Lig’de muhteşem haftalık ödüller var. Her haftanın kazananına PS 5 ve FIFA hediye ediliyor. Buna ek olarak 100 kişi 500 TL tutarında yakıt hediyesinin sahibi oluyor.

Ligi herhangi bir noktasında oyuna dahil olduğunuz için sezonluk ödülü artık kazanamayacağınızı düşünürseniz büyük bir yanılgıya düşersiniz. Çünkü sezonluk ödüller de ilk ve ikinci devre olacak şekilde iki parça da verilmekte. İkinci devrede tüm puanlar sıfırlandığı için sizin de şansınız olacak. Bu şansı iyi değerlendirip muhteşem ödüllere kavuşun.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play