Sivasspor ve Başakşehir Yenişemedi

ANA SAYFAHABERLER → Sivasspor ve Başakşehir Yenişemedi

Sivasspor ve Başakşehir Yenişemedi

Sivasspor ve Başakşehir Yenişemedi

Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir’i Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda ağırladı.

Sivas temsilcisi, Leo Duarte’nin kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Medipol Başakşehir, ikinci devrede Patryk Szysz ile beraberliği bulmayı başardı.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

1-1’lik sonucun ardından Demir Grup Sivasspor puanını 31’e yükseltirken Medipol Başakşehir ise 45 puana yükseldi.

“Bize Saygı Göstermiyorlar”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hakemlerden saygı görmediklerini söyledi.

Çalımbay, “Bazı şeyleri çözemiyoruz, hakem arkadaşımız beklenmedik yanlışlar yaptı. Bizim Sivas’ta kimseye saygısızlığımız olmaz. Hakemler bize pek saygılı davranmıyorlar. Bu yönden bayağı sıkıntı yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Maçı değerlendiren Rıza Çalımbay, "Takımımdan çok memnunum. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için her şeyi gösterdik. Maçta da iyi oynadık ve çok iyi pozisyonlar yakaladık. En büyük hatamız yediğimiz gol ve kaçırdığımız goller. Son paslarda biraz dikkatli olsaydık iyi bir şekilde buradan ayrılabilirdik.” diyerek sözlerini tamamladı.

“Sivas’a Karşı Oynamak Kolay Değil”

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, maçın sonrasında Sivas deplasmanında oynamanın kolay olmadığını söyledi.

Sözer, “Beklediğimiz gibi zor bir maç oldu. Sivas’a karşı oynamak kolay değildi. İlk devre oyuna sahip çıkmak istedik. Bugün çok top kaybımız vardı. Basit bir hatadan gol yedik. Duran toptan da beraberliği bulduk. Bizi Galatasaray ve kupa maçı çok zorlamıştı, bazı oyuncularımız yorgundu. Oyuncularımız bugün ellerinden geleni yaptı. Bu maçı böyle kabul etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada iki takım adına da orta sahalar öne çıktı.

Medipol Başakşehir’de Lucas Biglia, Demir Grup Sivasspor’da ise Samu Saiz, orta alanda gösterdikleri performansla dikkat çekti.