Sivasspor – Ümraniyespor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Sivasspor – Ümraniyespor Maç Önü Notları

Sivasspor – Ümraniyespor Maç Önü Notları

Sivasspor – Ümraniyespor Maç Önü Notları

Demir Grup Sivasspor ve HangiKredi Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü hafta maçında karşı karşıya gelecekler.

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saatler 14:30’u gösterdiğinde Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ev sahibi ekipte sakatlığı devam eden Leke James, HangiKredi Ümraniyespor maçında takımını yalnız bırakacak.

Öte yandan HangiKredi Ümraniyespor’da ise kaleci Serkan Kırıntılı, sakatlığı sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek bir diğer isim olacak.

Sivasspor Mağlubiyet Serisini Bitirmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13 haftada aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle hanesine 10 puan yazdıran Demir Grup Sivasspor, geçmiş sezonların aksine bir performans sergiliyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay önderliğinde bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden Demir Grup Sivasspor, Avrupa arenasında gösterdiği performansı lige yansıtamadı.

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Sivas temsilcisi bu 3 maçta da (Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe) rakiplerinin filelerini havalandıramadı.

Kırmızı beyazlı ekip, ligde Aralık 2015 – Şubat 2016 aralığından beri üst üste 4 maçta mağlubiyet yaşamadı. Demir Grup Sivasspor’u o dönem şu anda Galatasaray’ın başında bulunan Okan Buruk çalıştırıyordu.

Ümraniyespor İlk Galibiyetini Aldı

Spor Toto Süper Lig’e tarihinde ilk kez bu sezon yükselen HangiKredi Ümraniyespor, lig tarihindeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Corendon Alanyaspor karşısında aldı.

Alanya temsilcisini Umut Nayir (2) ve Geraldo’nun golleriyle 3-1 mağlup eden HangiKredi Ümraniyespor, buna karşın 6 puanla lig tablosunun son sırasında kalmaya devam etti.

Recep Uçar’ın ekibi bu sezon oynadığı 12 maçın 4’ünden (3 beraberlik 1 galibiyet) puan çıkarabildi. Bu sezon lige yükselen hiçbir takımın henüz üst üste 2 maçını kazanamadığı ortamda HangiKredi Ümraniyespor’un hedefi bunu başaran ilk ekip olmak.

Demir Grup Sivasspor ile daha önce 2 maçta karşılaşan Ümraniye ekibi (ikisi de 1.Lig’de), bu maçlardan 1 galibiyet 1 beraberlik alarak rakibini hiç mağlup olmadı.

Dikkat Çeken Oyuncular

Demir Grup Sivasspor adına karşılaşma öncesi öne çıkan isim, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de takımına 3 gol, 2 asist ile katkı sağlayan Dia Saba oldu.

HangiKredi Ümraniyespor’da ise Umut Nayir, hem geçen hafta attığı gollerle takımına sezonun ilk galibiyetini getirdi hem de bu sezonki gol sayısını 4’e çıkardı.