Sivasspor Deplasmanda Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Sivasspor Deplasmanda Kazandı

Sivasspor Deplasmanda Kazandı

Sivasspor Deplasmanda Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Fraport TAV Antalyaspor ve Demir Grup Sivasspor, Antalya’da karşı karşıya geldi.

Sivas temsilcisi, Yatabare ve Gradel ile bulduğu gollerle erken bir şekilde 2-0 öne geçti.

Fraport TAV Antalyaspor, ikinci yarının başında Larsson ile farkı bire indirse de maçın geri kalanında beraberlik golünü bulamadı ve Demir Grup Sivasspor maçı 2-1 kazandı.

Bu sonuçla birlikte Demir Grup Sivasspor 37 puana yükselirken Fraport TAV Antalyaspor 33 puanda kaldı.

Çalımbay Fenerbahçe Maçına Değindi

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçının çok kritik olduğunu söyledi.

Çalımbay, "Ligde bir an önce iyi bir duruma gelip kupayı almak istiyoruz. Hedefimiz kupa. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı hayati derecede önemli bir maç. Zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kritik maç olan Fenerbahçe maçını da kazanmak için ne gerekiyorsa kendi sahamızda yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“3 Puanı Rakibe Verdik”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, mağlubiyetin sonrasında puana ihtiyaçları olduğunu söyledi:

“Çok değerli bir 3 puanı rakibe verdik. Bunun farkında olup, reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Karagümrük maçı kritik ve 3 puanla ayrılmak için çalışacağız. Ligde 6 maçımız var. Agresif olmayı, her topa basmayı konuştuk. Böyle bir başlangıcı kabul edemiyorum. Kendime yediremiyorum. Son 5 maçta iç saha performansı olarak 13 puan toplayan Antalyaspor’dan bahsediyoruz bu gece ise bu şekilde karşı takıma 3 puan veren Antalyaspor’dan bahsediyoruz. Güvenli durumda olmadığımızın farkındayım. 6 maçtan da puan almak için savaşacağız. Puanların ne kadar kritik olduğunun farkına varmalıyız. Oyuncu grubu da inşallah maçtan sonraki konuşmamızın ardından bu durumun farkına varmıştır.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Sivasspor adına ön hattaki isimler skor katkısında bulundu. Gradel ve Yatabare gol atarken Samu Saiz ise ilk golün asistini yapan isim oldu.