Serdar Aziz: "Sergio Ramos İle Oynamak İstiyorum"

ANA SAYFAHABERLER → Serdar Aziz: "Sergio Ramos İle Oynamak İstiyorum"

Serdar Aziz: "Sergio Ramos İle Oynamak İstiyorum"

Serdar Aziz:

Fenerbahçe’nin stoper oyuncusu Serdar Aziz, Dünya Kupası arasında Tivibu Spor’da gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Lig ve Avrupa hedefleri ile ilgili düşüncelerini dile getiren Serdar Aziz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un takıma olumlu etkileri olduğundan da bahsetti.

Serdar Aziz'in açıklamalarında dikkat çeken kısımlar şu şekildeydi...

“Şampiyonluktan Başka Bir Şey Düşünmüyoruz”

Hocasıyla arasının iyi olduğunu belirten Serdar Aziz, Süper Lig’de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi:

 “Hocamız dünya çapında bir isim kazandığı kupalar ortada. Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. Geldiği günden beri aramız iyi. Agresif bir antrenör ve ben bunu seviyorum. Oyuncu ayırt etmiyor, herkese tavrı aynı. Tüm oyuncular sahada en iyi performansını sergilemek istiyor. Hocamız kurt bir hoca ve camiamızla da uyumlu.”

“Kendimi Sergio Ramos’a Benzetiyorum”

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki muhtemel rakipleri için de konuşan Serdar Aziz, kendisi ve eşinin kura tahminlerinden de bahsetti.

Sarı lacivertli oyuncu, “Kendimi Sergio Ramos’a benzetiyorum. Eşim Avrupa Ligi’nde karşımıza Arsenal’in gelmesini istiyor. Arsenal gelsin. Kadıköy’de ağırlamak güzel olur hem de eşimin istediği olur.” diye konuştu.

“Hayatımda İlk Kez Bir Takımın Armasını Öptüm”

Taraftarla olan ilişkisine ve takıma olan bağlılığına da değinen Serdar Aziz, “Geldiğim ilk gün taraftarımıza gidip armayı öptüm. Hayatımda ilk kez bir takımın armasını öptüm. Öyle her gittiğimiz takımda armayı öpmüyoruz. Duygusal bir insanım. Hayatımda sadece Fenerbahçe armasını öptüm.” ifadeleriyle kulüp ile arasındaki bağı anlattı.

Serdar Aziz’in “EN”leri

Röportajının son bölümünde kendisine yöneltilen sorulara kısa cevaplar veren milli stoper, Fenerbahçe’de en iyi anlaştığı oyuncunun Altay Bayındır olduğunu söyledi.

2019’dan beri Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, Süper Lig’deki en sevdiği deplasmanın Beşiktaş deplasmanı olduğunu belirtti. İdolü olarak Sergio Ramos’un ismini veren 32 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda İspanyol oyuncuyla bir gün birlikte oynamak istediğini de dile getirdi.