Şenol Güneş: “Taraftarlar Sakin Olsun Ben İyiyim”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Taraftarlar Sakin Olsun Ben İyiyim”

Şenol Güneş: “Taraftarlar Sakin Olsun Ben İyiyim”

Şenol Güneş: “Taraftarlar Sakin Olsun Ben İyiyim”

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda yarın KF Tirana ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş ve Vincent Aboubakar, basın toplantısı düzenledi.

İşte Şenol Güneş ve Vincent Aboubakar’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“Küçük Ya Da Büyük Takım Kalmadı”

Siyah beyazlıların Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, rakiplerinin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Aboubakar, "Yarın çok önemli bir mücadele olacak. Artık futbolda küçük takım ya da büyük takım kalmadı. Bu maçı kazanarak sezona iyi başlayıp hedeflerimize doğru ilerlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Kazancı’nın Ayrılışı Hakkında Konuştu

Şenol Güneş, Beşiktaş’ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı ile yollarını ayırması hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Güneş, Kazancı ile hiçbir sorunu olmadığını vurgulayarak; “Dün Ceyhun Kazancı ve başkan ile beraberdik. Ceyhun Bey, biraz moralsizdi ama olumlu düşünüyordu. Ayrıldığını yeni öğrendim, beklemiyordum. Spekülasyonlarla ayrılmasına çok üzüldüm."

"Başkan, yönetim, takım, taraftar ve camia bir bütündür. Bu her zaman aynı görüşte olacağımızı göstermez, farklı görüşler olacaktır. Düşünce farklılıklarımız, kaosu getirmemeli ve başkalarının oyunlarına alet olmamalıyız." şeklinde konuştu.

Ayrıca Şenol Güneş, kendisi hakkında çıkan iddialara ise, "Benim bir sorunum yok. Mutsuz değilim. Bazı şeyler çarpıtılarak veriliyor. Beşiktaş taraftarları sakin olsun. Ben iyiyim." diyerek yanıt verdi.

"Ante Rebic İle Konuşuyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takıma ekleme yapmak istediği mevkileri; "Ofansif orta saha alırken kanatlarda da oynayabilen bir oyuncu olması bizim işimizi kolaylaştırır. Bir tane de açıkta oynayan oyuncu istiyoruz."

"Stopere ihtiyacımız var. Emrecan'ın sakatlığı devreyi bulur gibi duruyor. Tayyip de aynı şekilde. Türk oyuncu eksiğimiz var. Hem savunmaya hem hücuma dönük oyuncu alacağız." ifadelerini kullanarak açıkladı.

Beşiktaş’ın gündeminde olan Ante Rebic ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Şenol Güneş, "Ante Rebic yetişseydi yarınki maçın kadrosunda olacaktı. Antrenmanlara çıkıyor, kendisiyle konuşuldu. Bu tura yetişmediği için rövanşı da düşünürsek en az 1 hafta daha zamanımız var." şeklinde konuştu.

Ayrıca Süper Lig’deki takımların transferlerine değinen Güneş, "4 büyükler, Adana Demirspor ve Başakşehir; şampiyonluğa oynayan transferler yapıyor. Biri şampiyon olsa diğerleri ekonomik olarak batacak demektir." cümlelerini sarf etti.

“Saiss’in Yaptığı Hakaret”

Şenol Güneş, son olarak geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’tan ayrılan ve kendisini eleştiren Romain Saiss’in söylediklerine yanıt verdi.

71 yaşındaki teknik direktör, "Saiss'in dedikleri hakaret. Hakaretin karşılığı da yok. Önce şehirden memnun değildi, sonra benden memnun değil. Her giden futbolcuya hayırlısını dilerim. Hakaretleri de kendisine yakıştıysa devam etmesini beklerim. Ben o dediği için o kişi değilim." diyerek sözlerini noktaladı.