Şenol Güneş: “Takım Doğru Yolda İlerliyor”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Takım Doğru Yolda İlerliyor”

Şenol Güneş: “Takım Doğru Yolda İlerliyor”

Şenol Güneş: “Takım Doğru Yolda İlerliyor”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gündeme dair birçok konuda görüşlerini belirten Güneş’in açıklamalarından öne çıkanlar:

 

“Ne Karar Alınsa Saygı Duyarız”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un açıklamalarından sonra daha yüksek sesle konuşulmaya başlanan play-off sistemi konusunda konuşan Şenol Güneş, her karara saygı duyacaklarını söyledi:

"Play-off, puan silmek, puan kazandırmak... Bunlar daha önceden planlanan olaylardır. Sezon içinde yapılan her iş hatadır. Ama olağanüstü bir durum olduğu için saygıyla karşılıyoruz.”

"Ama ister 1 sene, ister 3 sene önceden karar alınsın, ortak karar alınması lazım. Ortak kararla alındığı zaman, herkesin mutabık olması gerekmez. Fikirlerin dinlenip doğrusunun alınması lazımdı. Ne karar alınırsa saygı duyarız."

“Takım Doğru Yolda İlerliyor”

Takımın son haftalarda gösterdiği performansı değerlendiren Şenol Güneş, "3 tane kötü maç geçirdik. Arkasından bizi sevindiren gelişme Ankaragücü maçında oldu. O maçta oynadığımız son 3 maçın toplamından daha fazla gol pozisyonuna girdik. Bunlar olumlu şeyler. Sonuç zor da gelse bunlar artılarımızdı. Takım doğru yolda ilerliyor.” ifadelerini kullandı.

“Cenk’i Mağdur Etmeyiz”

Son olarak Beşiktaş’ın 31 yaşındaki golcüsü Cenk Tosun hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında görüş belirten Güneş, "Cenk Tosun bizim oyuncumuz, burada kalmasını istiyoruz. İki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok. Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur, diğer türlüsü spekülasyon olur. Cenk'i de kulübü de mağdur etmeyiz." diyerek sözlerini tamamladı.