Şenol Güneş: “Seyircinin Olmaması Üzüntü Verici”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Seyircinin Olmaması Üzüntü Verici”

Şenol Güneş: “Seyircinin Olmaması Üzüntü Verici”

Şenol Güneş: “Seyircinin Olmaması Üzüntü Verici”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’in 1. haftasında 1-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.

Maçtaki boş tribünlere değinen Güneş, yüksek bilet fiyatlarının buna neden olduğunu belirterek “Seyircinin gelmemesi, biraz bilet fiyatlarıyla ilgili zannediyorum. Fiyatların pahalı olduğu yerde almayarak en güzel protestoyu yaparsınız. Seyircinin olmaması, üzüntü verici." ifadelerini kullandı.

“Geç Gelen Gol Biraz Gerginlik Yarattı”

Galibiyete değinen Güneş, geç gelen golün gerginlik yarattığını söylese de maçı hak ettiklerini vurguladı ve “Golü geç bulduk ama kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Geç gelen gol, biraz gerginlik yarattı. Bu dönemde bunları yaşayacağız.” açıklamasında bulundu.

"Fazla özgüven, güvensizlik hepsi zararlı ama bizim oyuncularımızın öyle bir sorunu yok.” diyen Güneş, aynı zamanda oyuncularının herhangi bir özgüven sorunu yaşamadığının altını çizdi.

“Ghezzal Yarından İtibaren Koşulara Başlar.”

Rachid Ghezzal’ın sakatlık durumuna açıklık getiren teknik direktör, oyuncusunun koşulara başlayacağını söyledi:

"Ghezzal, yarından itibaren koşulara başlar. Hafta sonuna doğru ne olur bilmiyorum. Daha iyiye gittiğini düşünüyorum."

“İstekler ve Gerçekler Başka”

Siyah beyazlı ekibin gündemindeki Anderson Talisca hakkında konuşan Güneş, eski oyuncusunun kulübü özlemesine rağmen gerçeklerin de başka olduğunu ifade etti.

Deneyimli teknik direktör, "Talisca konusunda söylediğimde yanlışlık yok. Talisca, ‘Sizi özledim' dedi. Ben de 'O zaman gel' dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka.” sözlerini kullandı.

“Harcanan Parayı Sormuyorsunuz”

Yüksek rakamların bol olduğu transfer gündeminde harcanan paraya ve artan dövize dikkat çeken çalıştırıcı, "Dövizin bu kadar arttığı bir dönemde harcanan parayı sormuyorsunuz. Türk oyunculara para vermeyerek mi Türk parasını koruyoruz? Hayırlı olsun." diyerek konuya farklı bir bakış açısı getirdi.