Şenol Güneş: “Şampiyon Takımın Şampiyonlar Ligi’ne Direkt Gideceğine İnanıyorum”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Şampiyon Takımın Şampiyonlar Ligi’ne Direkt Gideceğine İnanıyorum”

Şenol Güneş: “Şampiyon Takımın Şampiyonlar Ligi’ne Direkt Gideceğine İnanıyorum”

Şenol Güneş: “Şampiyon Takımın Şampiyonlar Ligi’ne Direkt Gideceğine İnanıyorum”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda oynayacakları Neftçi Bakü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın ülke puanına etkili bir katkı yaptığını belirten deneyimli çalıştırıcı, şampiyon olan takımın ilerleyen dönemde yeniden Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacağına inandığını söyledi.

Güneş, “Beşiktaş ülke puanına çok önemli katkılar yaptı. Türk takımlarının hepsinin başarılı olmasını isterim. Şampiyon takımın Şampiyonlar Ligi'ne direkt gideceğine inanıyorum." dedi.

“Neftçi İddialı Bir Takım Kurdu”

Rakiplerine değinen Güneş, Azerbaycan temsilcisinin iddialı bir ekip oluşturduğunu söyleyip “Neftçi, iddialı bir takım yaptı ve teknik direktörleri Adrian Mutu. Bizim için zor bir maç olacak. Tirana'dan daha iyi bir takımla oynayacağız." ifadelerini kullandı.

“Bugün Başarılı Olan Yarın Başarısız Olur”

Güneş, maçın yanında insani değerlere de değindi. Son dönemdeki eleştireler karşısında konuşan çalıştırıcı, “Üstten bakmayı insani olarak doğru bulmam. Kimlik, makam, şöhret, para... Bunlar insanın değerli olduğunu göstermez. Bugün başarılı olan, yarın başarısız olabilir.” açıklamasında bulundu.

“Olay Olsun İstemiyoruz”

Son maçta Tirana’da yaşanan olaylar hakkında konuşan teknik direktör, bu maçta herhangi bir kargaşa istemediğini belirtti:

“Sahada olay olsun istemiyoruz. Geçen maçta olaylar oldu. Patlayıcıların kalkması lazım. Nefes alırken bile insanı boğuyor.”

“Stoper Düşünüyoruz”

Son olarak transfer konusuna da açıklık getiren Güneş, gündemdeki Eric Bailly üzerine gelen soruyu “Stoper düşünüyoruz. Afrikalı almamaya çalışıyoruz. İhtiyaç olursa alacağız.” şeklinde yanıtladı.