Şenol Güneş: “Elimizdeki Tüm Oyuncuları Değerlendireceğiz"

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Elimizdeki Tüm Oyuncuları Değerlendireceğiz"

Şenol Güneş: “Elimizdeki Tüm Oyuncuları Değerlendireceğiz"

Şenol Güneş: “Elimizdeki Tüm Oyuncuları Değerlendireceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki KF Tirana eşleşmesinin rövanşı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, takımın havasının iyi olduğunu ve kadrodaki herkesi değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi.

“Havamız iyi. Kimsenin dışladığı yok. Kimseyi dışlamıyoruz. Elimizdeki tüm oyuncuları değerlendireceğiz.” diyen Güneş, “Ghezzal çalışıyor, elinden gelen gayreti gösteriyor. Yurt dışı kampında da iyi çalıştı. Arkada hafif bir kanama oldu, 1 hafta 15 gün dediler. Onun tamamlanmasını bekliyoruz.” ifadeleriyle Rachid Ghezzal’ın durumuna da değindi.

“Tiran’da Bulunmuktan Dolayı Mutluyuz.”

Güneş, Tiran’daki atmosferden bahsederken “Tiran'da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Hava güzel, sıcak denecek kadar güzel. Kendi oyunumuzu oynayıp elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan rakibi de analiz eden çalıştırıcı, saha zeminin biraz bozuk olduğunu dile getirdi:

“Takım oyununu iyi oynuyorlar. Arnavutluk'tan çok yetenekli oyuncular çıkıyor zaten. Biz de kendimizi iyi hissediyoruz. Rakibin oyun şeklini bilerek oynamaya çalışacağız. Stadyum çok güzel ama zemin biraz bozuk.”

“Zor Bir Maç Olacak.”

Güneş, karşılaşmanın kolay olmayacağını belirtti ve rakibin güzel bir oyun ortaya koyduğunu söyleyerek “Umarım güzel bir maç olur. Kazanıp dönmek istiyoruz. Aynı şey rakip için de geçerli, iyi oyuncuları var ve iyi oynuyorlar. Yarın bizim için zor bir maç olacak." açıklamasında bulundu.

Ghezzal ve Cenk, Pazartesi Günü İdmana Çıkacak.”

Güneş, sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun’un durumuna da açılık getirip “Ghezzal'ın listede ismi vardı ama normal idmana pazartesi günü çıkacak gibi görünüyor, Cenk de öyle. İyiye gidiyorlar.” dedi.