Şenol Güneş: “Dele Alli’ye Ulaşamıyoruz”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Dele Alli’ye Ulaşamıyoruz”

Şenol Güneş: “Dele Alli’ye Ulaşamıyoruz”

Şenol Güneş: “Dele Alli’ye Ulaşamıyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Dele Alli Gelemedi”

Milli aradan dolayı takımın eksik olduğundan bahseden Şenol Güneş, Beşiktaş’ın İngiliz yıldızı Dele Alli hakkında beklenmedik bir gelişmenin haberini verdi.

Alli’nin takıma henüz katılmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “İzin verdiğimiz Dele Alli de gelemedi, yağmur yağıyor herhalde, ondan haber almaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“N’Koudou Gitmedi”

Şenol Güneş gelecekten umutlu

Georges-Kévin N'Koudou’nun transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Güneş, 28 yaşındaki oyuncunun beklentileri karşılayamadığını dile getirdi.

“Benim adıma transfer haberleri yazılıyor. Şu anda gidecek oyuncu yok. Alınacak oyuncuya da yönetim karar verir. Kevin N'Koudou ile ilgili haberler çıkıyor. Ekonomik olarak yüksek değerli bir oyuncu. Kalırsa maliyeti olacak, onunla konuştuk. Transfer imkânı oldu ama gitmedi. Neden gitmediğini bilmiyorum. Gitmedi, affettik. Oynaması düşünülmüyor. Lazım olursa oynatırız. Beklentilere cevap veremediği için düşünmüyoruz.”

Derbi Yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: TFF'nin ligden düşecek takım sayısı kararının değişebileceğini düşünüyorum

Milli aranın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Basın mensuplarının derbi sorularına yanıt veren Güneş, “İlk maçımız Fenerbahçe ile, onlara bu maçın önemini önlerine koyacağız. Gelecek hafta cuma günü takım toplanmış olur. Fikstür açıklanmadı ama herhalde pazar günü olacak. Fenerbahçe'nin de çok sayıda milli takımda oyuncusu var, herhalde cumartesi olmaz derbi.”

“Fenerbahçe'nin iyi kadrosu, çok iyi bir hocası var. Bizim de iyi oyuncularımız var. Büyük camialar, bir maç oynayacağız. Kavga edenlere, neden kavga ettiklerini sorarsınız. Biz de dinleriz yani.” ifadelerini kullandı ve kulüpler arasındaki tartışmaların yersiz olduğunu dile getirdi.

“Ghezzal Yavaş Yavaş Oynamaya Başlayacak”

Son olarak takımın Cezayirli sağ kanadı Rachid Ghezzal’ın sakatlık sonrası durumu hakkında bilgi veren Şenol Güneş, “Rachid Ghezzal'ı son maçta beğendim. Fizik için biraz zaman lazım. Yavaş yavaş tam oynamaya başlayacak. Bu sene ve gelecek sene için yeni transfer sayılabilir.” diyerek sözlerini tamamladı.