Şenol Güneş: “Avantajla Başlayacağız Ama Garantisi Yok”

ANA SAYFAHABERLER → Şenol Güneş: “Avantajla Başlayacağız Ama Garantisi Yok”

Şenol Güneş: “Avantajla Başlayacağız Ama Garantisi Yok”

Şenol Güneş: “Avantajla Başlayacağız Ama Garantisi Yok”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki Neftçi Bakü eşleşmesinin rövanşı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Güneş, 3-1’lik skor avantajına rağmen skorun bir garantisinin olmadığını dile getirdi.

Deneyimli teknik direktör, “3-1'lik avantajla başlayacağız ama garantisi yok. Oynanmadan kazanılmıyor. Kendi oyunumuzu oynayıp turu geçmek istiyoruz." sözlerini kullandı.

“Karakterli ve Yetenekli Bir Oyuncu”

Yeni transferleri Milot Rashica’ya değinen Güneş, “Rashica, geçen sezon gayet iyi oynadı. Başarılı oldu. Aldığımız bilgilere göre baktığımızda karakterli, yetenekli bir oyuncu.” sözleriyle yeniden Süper Lig’de oynayacak olan oyuncunun yeteneklerinden bahsetti.

Güneş, aynı zamanda bir diğer yeni transfer Alex Oxlade-Chamberlain için de açıklamalarda bulundu:

“Chamberlain dün antrenmana katıldı. Futbol bilgisi, becerisi oldukça fazla. Fiziksel olarak hazırlayıp takıma adapte etmek istiyoruz."

“Aldığımız Oyuncuların Uyum Sağladığını Düşünüyorum”

"Aldığımız oyuncuların uyum sağladığını düşünüyorum. Ama başarılı, başarısızlığı biraz zaman alacaktır.” diyen Güneş, yeni transferlerde bir uyum sorunu yaşamadıklarının altını çizdi.

Güneş, transfer dönemi takvimini eleştirip konu hakkındaki görüşlerini belirtti.

"Transfer ayının bu şekilde olmasını doğru bulmuyorum. Transfer ayı, maçların oynanmadığı dönemden önce bitirilmeli. Sadece bir opsiyon tanınmalı, sakatlık olur diye." ifadelerini kullanan çalıştırıcı, olası bir Türk transferi yapabileceklerini de vurguladı.

Güneş, “Türk oyuncu alabiliriz. Şartlara bakarak, ihtiyaca göre hareket edeceğiz. Alınmasının yararlı olacağını düşünüyorum.” dedi.