Sen de Kadro Oluştur ve Muhteşem Hediyelerin Sahibi Ol!

ANA SAYFAHABERLER → Sen de Kadro Oluştur ve Muhteşem Hediyelerin Sahibi Ol!

Sen de Kadro Oluştur ve Muhteşem Hediyelerin Sahibi Ol!

Sen de Kadro Oluştur ve Muhteşem Hediyelerin Sahibi Ol!

Futbolda yeni bir kadro oluşturmak her zaman çok keyifli olmuştur. Futbol oyunlarında büyük bir çoğunluğumuzun ev sevdiği kısımlar transfer ve kadro kurma süreçleri oluyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig sizlere her hafta bu keyfi yaşatan, muhteşem bir oyun. Oyunda her hafta kadro oluştur işlemini gerçekleştiriyorsunuz ve kendi kurduğunuz kadroyla rakipleriniz ile kıyasıya bir mücadelenin içerisinde yer alıyorsunuz.

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play

Kadro oluştururken herhangi bir sınırlama olmaması sürecin son derece keyifsiz olmasına sebep olur. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de böyle olumsuz bir durum söz konusu değil. Oyun içerisinde sizlere bir bütçe veriliyor. Süper Lig’de oynayan tüm futbolcular için de belirli bir değer biçilmiş durumda. Size ayrılan bütçeyle birlikte bu futbolcular arasından seçimlerinizi yapıp kadronuzu oluşturuyorsunuz. Bu aşamada ince eleyip sık dokumanız şart.

Bol Ödüllü Kadro Oluşturma Oyunu Sizleri Bekliyor

Bilgisayar oyunlarını ya da mobil oyunları oynarken bir kazanç beklentimiz olmuyor. Çoğu zaman oyunları keyif almak ve zaman geçirmek için oynuyoruz. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig bu konuda da diğer oyunlardan ayrılıyor. Oyuncularına sunduğu muhteşem hediyeler ile birlikte heyecan katlanarak büyüyor. Oyuncu sayısı da hediyeler sebebiyle en yüksek seviyelere çıkıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig tarafından verilen ödüller teselli armağanı ya da bu dönemlerin ileride hatırlanması için küçük ödüller formunda değil. Tamamı çok yüksek değere sahip ödüller sunuluyor. Her hafta PlayStation 5 ve FIFA hediyesi bulunmakta. İlk devreyi ve ikinci devreyi genel klasmanda lider bitiren oyunculara da KIA Niro Hibrit otomobil hediye edilmekte. Haydi sen de kendi futbol kadronu oluştur ve bu inanılmaz ödülleri kazanmak için mücadeleye başla.

Yalnızca Mail Adresinizi Kullanarak Üyelik İşlemlerini Tamamlayın

Petrol Ofisi Sosyal Lig mobil cihazlardan oynanan, online bir oyun. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısı olan bir yerde mobil cihazınızla bulunmanız yeterli. Oyunun online olarak oynanıyor olması sebebiyle kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekli. Bu aşamada mail adresinizi kullanabilirsiniz. Telefon numarası ile de kayıt olma hakkınız bulunuyor. Ancak insanların büyük bir kısmı mail adresleri ile kayıt işlemlerini yapmayı tercih ediyor.

Kayıt işlemlerini yaparken sizin kişisel verilerinizi tehlikeye atabilecek bilgiler talep edilmemekte. Mail adresinizi girip kolaylıkla üyelik işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz. Mail adresinize gelen mail ile doğrulama işlemini gerçekleştirdikten sonra kendi kadronu oluştur aşamasına geçmek için önünüzde hiçbir engel kalmıyor. Sonrasında rahatlıkla kadronuzu kurup hediyeler kazanmaya başlıyorsunuz.

Kadronuzu Güncelleyerek Yüksek Puanla Haftaya Başlayın

Oyunda kurulan kadroların başarısı topladığı puanlarla ölçülüyor. Oyunda ye alan puan tablosundaki verilere göre tüm futbolcular puanlanıyor. Kadrosunu kuran oyuncuların tercih ettikleri futbolculara göre de takımın toplam puanı ortaya çıkıyor. Herkes en yüksek puanı toplamak için mücadele ettiği için alınacak tek bir ekstra puan dahi çok önemli oluyor ve sizi çok sayıda kişinin önüne geçiriyor.

Tabloyu incelemeye başladığınızda birçok önemli istatistik için pozitif ve negatif puanlar olduğunu göreceksiniz. Oyun içerisinde en değerli puan ise 10 olarak belirlenmiş ve bu puan yazlınca iki şekilde veriliyor. İlki kalecilerin gol atması ki bu oldukça düşük oranda yaşanan bir durum. İkincisi ise oyuncuların kadrosunu güncellemesi. Yani oyuna giriş yapıp kadronuzu güncellediyseniz haftaya +10 puanla başlamış oluyorsunuz.

Teknik Direktör Seçimi Yapmayı Unutmayın

Fantezi oyunlarının büyük bir kısmında ilk 11 kurma aşamasına odaklanılmakta. Ancak yenilikçi yapısını her aşamada gösteren Petrol Ofisi Sosyal Lig burada da önemli değişimlere imza atıyor. Oyun içerisinde ilk 11’in dışında yedek oyuncularını seçme hakkınız da var. Bu seçimi yapma zorunluluğunuz yok. Ancak yedek oyuncuların sunduğu avantajlar sayesinde daha yüksek bir puana ulaşmanız mümkün olacak.

Yedek oyuncuların dışında Petrol Ofisi Sosyal Lig’de teknik direktör seçimi de yapabiliyorsunuz. Diğer fantezi futbol oyunlarında sizler teknik direktör olarak gösterildiğiniz için bu seçimi yapmanız söz konusu olmuyordu. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig’de bu tercihleri yaparak teknik direktörün maçta aldığı skora göre ekstra puanlar kazanabileceksiniz. Başarıya ulaşmak istiyorsanız teknik direktör seçiminize de çok dikkat edin.

Ne Zaman İsterseniz Sosyal Lig Heyecanına Katılabilirsiniz!

Petrol Ofisi Sosyal Lig sezon boyunca oynanabilen harika bir oyun. Oyun içerisinde hem haftalık hem de sezonluk ödüller bulunuyor. Bu yüzden sezon başlangıcını kaçırmış olsanız dahi oyunu oynamaya başlamanız doğru bir tercih oluyor.

Oyuna sezon başını kaçırarak başlayan kişiler için ilk hedef haftalık ödüller ve turnuva ödülleri oluyor. Her haftanın liderine verilen PS 5 ve FIFA ödülü son derece tatmin edici. Her hafta Petrol Ofisi tarafından yakıt ödülü de dağıtıldığı için binlerce kullanıcı büyük bir uğraş veriyor.

Turnuvalarda da harika ödüller sizleri bekliyor. Yılın farklı dönemlerinde düzenlenen bu turnuvaları kazanarak yepyeni bir akıllı telefona sahip olabiliyorsunuz.

Sezonun Her Döneminde Harika Ödüller

Ödül konusunda Petrol Ofisi Sosyal Lig’in çok cömert davrandığını söylemek zor değil. Oyun içerisinde her hafta PlayStation 5 dağıtılıyor olması bunun en büyük kanıtı. Bunun yanı sıra sezonluk büyük ödüllerde hayallerinizin ötesine geçmeyi başarıyor.

Her hafta PS 5 ve FIFA kazanmak için mücadele eden oyuncular bunun yanı sıra 500 TL tutarında hediye yakıt da kazanabiliyorlar. 18. Haftanın sonrasında ilk devrenin tamamlanmasının ardından genel klasman birincisi olan kişiyi ise KIA Niro Hibrit otomobil bekliyor. Değer milyonlarla ölçülen bu harika otomobili kazanmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu muhteşem otomobil 38. Haftanın sonunda ikinci devre tamamlandığında genel klasman liderine de hediye ediliyor.

Futbol oyunu tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

Sosyal Lig App StoreSosyal Lig Google Play