Samet Akaydın: “Fenerbahçe'de Oynamak Her Futbolcunun Hayalidir”

ANA SAYFAHABERLER → Samet Akaydın: “Fenerbahçe'de Oynamak Her Futbolcunun Hayalidir”

Samet Akaydın: “Fenerbahçe'de Oynamak Her Futbolcunun Hayalidir”

Samet Akaydın: “Fenerbahçe'de Oynamak Her Futbolcunun Hayalidir”

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Samet Akaydın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Akaydın, transfer sürecini anlatarak transferin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Pes Etmeyi Sevmem”

Fenerbahçe’de oynamanın her futbolcunun hayali olduğunu söyleyen Samet Akaydın, “Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum ve heyecanlıyım. Fenerbahçe’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Ne kadar zor ve büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur.” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni stoperi, pes etmeyen, inatçı bir yapıya sahip olduğunun altını çizdi. Akaydın, “İnatçıyımdır. Pes etmeyi sevmem. Türk gencinin isteyip de yapamayacağı bir şey yok. Ben asla pes etmedim. Savaşmaktan vazgeçmeyen, formanın hakkını veren bir yapım var. Fenerbahçe’de başarılı olacağıma inanıyorum. Kötü oynayabilirim ama kötü mücadele etmeyeceğim. Çubuklu formaya layık olmaya çalışacağım.” diye konuştu.

“Jorge Jesus Beni Çok İstedi”

Transfer sürecinde Avrupa kulüplerinden de teklifler aldığını dile getiren Samet Akaydın, “Bana Avrupa’dan da teklifler vardı ama Fenerbahçe’nin teklifi sonrası başka bir şey düşünmedim. Jorge Jesus’un beni çok istediğini biliyordum. Transferde bir hocanın beni istemesi benim için çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Akaydın “Hocamız, 3'lü sisteme uyabileceğim için beni istedi. Benim de sisteme katkım olacaktır. Topla çıkan, oyunu kuran bir yapım var. Hocam da bu özelliklerimi biliyor.” şeklinde konuştu

28 yaşındaki oyuncu son olarak şu ifadeleri kullanarak sözlerini bitirdi:

“Forvetlerin ensesinde olmayı, boğuşmayı seviyorum. Asla mücadeleyi bırakmam. Sahanın içinde en iyi mücadeleyi vermeye çalışırım. Kötü oynasam, hata da yapsam özgüvenim hiç gitmez. Ben yine o hataların üstüne giderim.”