Ryan Kent: “Onları Koltuklarından Kaldırmak Hoşuma Gidiyor”

ANA SAYFAHABERLER → Ryan Kent: “Onları Koltuklarından Kaldırmak Hoşuma Gidiyor”

Ryan Kent: “Onları Koltuklarından Kaldırmak Hoşuma Gidiyor”

Ryan Kent: “Onları Koltuklarından Kaldırmak Hoşuma Gidiyor”

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde Rangers’tan kadrosuna kattığı Ryan Kent, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ryan Kent, Fenerbahçe’deki ana hedefinin “kupalar kazanmak” olduğunu söyledi.

“Umarım Müzemize Yeni Kupalar Ekleyebiliriz”

Fenerbahçe’nin Rangers’tan bedelsiz olarak transfer ettiği 26 yaşındaki İngiliz oyuncu, sarı lacivertli kulüpte çok iyi karşılandığını belirtti.

"Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı ve buraya daha kolay alışmamı sağladı.” diyen Kent, yeni sezon hazırlıklarının da iyi bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Hazırlık sürecinde şu ana kadar Zenit, Kızılyıldız ve Neftçi Bakü ile hazırlık maçı yapan Fenerbahçe’nin İngiliz kanat oyuncusu, hazırlık sürecinde iyi takımlarla karşılaştıkları için memnun olduğunu ifade etti:

"İyi rakiplere karşı hazırlık maçları yaptık. Yüksek seviyedeki takımlara karşı oynamak önemliydi. Ben taraftarları heyecanlandırmak isteyen bir oyuncuyum. Onları koltuklarından kaldırmak hoşuma gidiyor."

Ryan Kent, kendisi gibi sarı lacivertli kulübe yaz döneminde katılan yeni transferler Dusan Tadic ve Edin Dzeko’yu da değerlendirdi. Her iki oyuncuyla birlikte oynayacağı için çok memnun olduğunu belirten Ryan Kent, "Tadic ve Dzeko gibi oyuncularla oynamak benim için muhteşem olacak. Onların skora yaptığı katkıyı biliyoruz. Umarım takım olarak güzel başarılara ulaşırız." diye konuştu.

İngiliz kanat oyuncusu, transfer sürecinden bahsederken ise başka teklifler arasından Fenerbahçe’yi tercih ettiğinin altını çizdi:

"Transfer süreci uzun sürdü. Kimsenin kararımı etkilemesini istemedim. Yöneticilerimiz, kulübün hedeflerini bana anlattı. Başka teklifler de vardı ancak ben kupalar için mücadele eden bir takımda oynamak istedim. Umarım müzemize yeni kupalar ekleyebiliriz."

“Baskıyı Ben Kendim Yaratacağım”

Fenerbahçe’de üzerine yüklenecek baskıyla ilgili de konuşan Ryan Kent, İskoçya’da da baskı altında olduğunu hatırlattı.

"Ben İskoçya'dan geliyorum. Glasgow'da takımın her maçı kazanması beklenir.” diyen oyuncu, bununla birlikte en büyük baskıyı kendi kendine yaratacağını söyledi:

“En büyük baskıyı kendim yaratacağım çünkü her maçta en iyisini vermeliyim."

Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden olan Fenerbahçe – Galatasaray derbileriyle ilgili de fikirlerini paylaşan Ryan Kent, "Fenerbahçe – Galatasaray derbisi, dünyanın en büyük derbilerinden biri. Bu derbiyi kendim tecrübe etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.