Richarlison Jenerikleri Süsledi

ANA SAYFAHABERLER → Richarlison Jenerikleri Süsledi

Richarlison Jenerikleri Süsledi

Richarlison Jenerikleri Süsledi

FIFA Dünya Kupası denilince akla ilk gelen takımlardan olan Brezilya, Katar’daki ilk maçını Sırbistan karşısında oynadı.

İlk yarısı oldukça sert ve fiziksel geçen maçta Sambacılar kilidi ikinci yarıda Richarlison ile açtı. Tottenham’da forma giyen 25 yaşındaki santrafor, önce 62.dakikada doğru yerde bulundu ve takımını öne taşıdı.

Ardından dakikalar 73’ü gösterdiğinde Vinicius Jr’dan gelen topu sol ayağıyla havaya kaldıran Richarlison, müthiş bir vole vurarak fileleri ikinci defa havalandırdı.

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Brezilya, grupta liderliğe yükseldi. Sırbistan ise son sıraya geriledi.

“Neymar Oynayacak”

Brezilya turnuvaya galibiyetle başladı

Brezilya Teknik Direktörü Tite, karşılaşma sonrasında konuştu. Tite, Neymar’ın sakatlanıp oyundan çıkması hakkında oldukça net bir ifade verdi.

Tite, "Şundan kesinlikle emin olabilirsiniz: Neymar, bu Dünya Kupası'nda oynayacak!" dedi. 

“İkinci Yarıda Fiziksel Olarak Felakettik”

Sırbistan Teknik Direktörü Dragan Stojković, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Stojković, "İkinci yarıda fiziksel olarak felakettik. Bu benim için çok şaşırtıcı. Fiziksel olarak tamamen başarısız olduk ve Brezilya bundan nasıl yararlanacağını bilen bir takım. En güçlü olduğumuz alanda yapmamız gerekeni yapamadık. İlk yarı bizim açımızdan adildi. Ancak Brezilya ikinci yarıyı tamamen domine etti ve hak ettiği şekilde kazandı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada Brezilya adına Richarlison övgüleri topladı. Çıktığı ilk Dünya Kupası maçında 2 gol birden bulmayı başaran santrafor, maçın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Ayrıca Richarlison’un Brezilya milli takımının formasını giymeye başladığı Eylül 2018’den beri milli takımda ondan daha fazla gol atan bir isim bulunmuyor. (19 Gol)